Stefania: “Η Μαρίνα θα πάει τέλεια – Έχει Rosalia vibes”

Η Stefania, εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2021 στο Ρότερνταμ με το “Last Dance“, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου “Super Κατερίνα”! Εκεί μίλησε για αρκετά θέματα και ιδιαίτερα για τη Eurovision.

Για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας από τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι”, ανέφερε:

Νομίζω ότι είναι τέλεια, καθώς έχει τα “Rosalia Vibes” και είναι ένα τραγούδι πάρα πολύ καλό για τη Μαρίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=QhZhJFp0vVw&pp=ygUKbGFzdCBkYW5jZQ%3D%3D

Σχολιάζοντας τη σειρά συμμετοχής, μιας και η Stefania στον δικό της ημιτελικό είχε εμφανιστεί 4η, όπως και η Μαρίνα που πρόκειται να εμφανιστεί στην 3η θέση αλλά και τα στατιστικά πρόκρισης, δήλωσε πως ” δεν παίζει η θέση τόσο ρόλο, όσο το τραγούδι”! Παράλληλα, κάνοντας μια πρόβλεψη για τη Μαρίνα και τον τελικό:

Η Μαρίνα θα τα πάει τέλεια. Γιατί, έχει και το πρόσωπο superstar και παίζει ρόλο και το ότι μπορεί να τραγουδήσει και να χορέψει πάρα πολύ καλά. Είναι από τις αγαπημένες των ραδιοφώνων της Ολλανδίας.

Ερωτώμενη και για τη φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας “Europapa” από τον Joost Kelin, απάντησε:

Μου αρέσει, είναι πολύ ολλανδικό τραγούδι αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσει τον διαγωνισμό. Μου θυμίζει το περσινό τραγούδι της Φινλανδίας κι επίσης έχει πολλά ολλανδικά μουσικά στοιχεία. Ο Joost είναι πολύ γνωστός, όχι μόνο στην Ολλανδία αλλά και στη Γερμανία, Πολωνία και παίζει πολύ ρόλο, όπως και με τη Loreen. Είναι σαν τον Justin Bieber της Ολλανδίας.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ στο κανάλι του Eurovisionfun στο Youtube:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *