Βουλγαρία: Τον Μάρτιο η ανακοίνωση του τραγουδιού της Victoria για την Eurovision 2021!

Καλεσμένη σε εκπομπή της βουλγάρικης τηλεόρασης, BNT, βρέθηκε η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας  στην Eurovision 2021, Victoria.

Φυσικά μεταξύ άλλων, αντικείμενο της συζήτησης ήταν και η συμμετοχή της χώρας τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Η Victoria αποκάλυψε ότι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021, θα είναι έτοιμο στις αρχές του νέου έτους, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί στο κοινό τον Μάρτιο.

Το τραγούδι της Victoria, επιλέχθηκε στο Black Sea Eurovision Songwriting Camp που πραγματοποιήθηκε από τις 16 μέχρι και τις 26 Αυγούστου, στις πόλεις Μπουργκάς και Πριμόρσκο της Βουλγαρίας και στο οποίο συμμετείχαν  διάφοροι καλλιτέχνες και τραγουδοποιοί για την προετοιμασία τραγουδιών για την Eurovision 2021.

Ανάμεσά τους ήταν ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, Gjon’s Tears, o Ben Dolic που ήταν εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision 2020 και θα επιχειρήσει να κερδίσει εκ νέου το χρίσμα της Γερμανίας την επόμενη χρονιά αλλά και οι Symphonix.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Μπορεί η συμμετοχή της στην Eurovision 2020, “Tears Getting Sober“, να μην μπορεί πλέον να διαγωνιστεί λόγω της ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας ανακοίνωσε σχετικά σύντομα την Victoria ως την εκπρόσωπο της χώρας και για το 2021.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Tears Getting Sober”, τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I&feature=emb_title

Πηγή: BNT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *