Μεγάλη κερδοφορία για την ΕΡΤ και το 2017

Κερδοφόρα έκλεισε για την ΕΡΤ το 2017, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της εταιρείας. Ο κύκλος εργασιών της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, ανήλθε σε 190.921.000 ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων σε 70.940.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 50.000.000 ευρώ μεταφέρθηκαν στον κρατικό προϋπολογισμό.

Η κερδοφορία αυτή της ΕΡΤ, της επιτρέπει πλέον να επενδύει στην μυθοπλασία, αλλά και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Η ΕΡΤ προσφάτως απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά ομάδων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Superleague, ενώ σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας και την πρώτη νέα ελληνική τηλεοπτική σειρά, που μετά από χρόνια θα προβληθεί, από τη συχνότητα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για τη μεταφορά του έργου του Στρατή Μυριβήλη, Η Ζωή Εν Τάφω, με τη συμμετοχή καταξιωμένων και γνωστών ηθοποιών.

Ελπίζουμε αυτή η εξωστρέφεια που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ, να συμπεριλάβει και το Διαγωνισμό της Eurovision, με μία αξιοπρεπή διαδικασία επιλογής της συμμετοχής μας, αλλά και την κάλυψη έστω των στοιχειωδών για την ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει το Μάιο στο Τελ Αβίβ, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα της ΕΡΤ σχεδόν σε  κάθε τηλεοπτική σεζόν.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Πάλι καλά που έχουμε κι’ εσάς κύριε Αργυρίου και λέτε τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Πρέπει να επιμείνετε έως ότου η ΕΡΤ αποφασίσει επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και να δούμε τη χώρα μας να επιστρέφει ξανά στην κορυφή! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *