Ελλάδα: Νέο τραγούδι για την Stefania στις 28/11!

Μετά το promo video που ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες, η Stefania ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και νέο τραγούδι, προσπαθώντας με όποιο καλλιτεχνικό τρόπο μπορεί, να κάνει αισθητή την παρουσία της, εν όψει της διεκδίκησης της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2020.

Με μία ανάρτηση της στο Instagram ενημέρωσε τους 250.000 followers της, ότι επίκειται στις 28 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Like που εισέπραξε από τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, που την ακολουθεί. Λέτε να είναι αυτός που θα της γράψει το τραγούδι για την Eurovision, εφόσον φυσικά επιλεγεί;

Ποια είναι η Stefania;

H Στεφανία, είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το γεγονός ότι είναι γνωστή στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες, ίσως θα ήταν μία καλή επιλογή για την ΕΡΤ.

Θα επαληθευτούν λοιπόν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Stefania να είναι το φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρότερνταμ; Το νέο της τραγούδι θα δείχνει και τις προθέσεις της ως προς το ύφος της συμμετοχής που πιθανόν να έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες της για τον διαγωνισμό;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *