Αρμενία: Όλα όσα δήλωσε η Αθηνά Μανουκιάν κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα επέστρεψε η φετινή εκπρόσωπος της Αρμενίας, Αθηνά Μανουκιάν, ύστερα από την νίκη της στο Depi Evratesil που της χάρισε το εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Κατά την άφιξη της στο Ελευθέριος Βενιζέλος, παραχώρησε συνεντεύξεις σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μιλώντας για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2020 και όχι μόνο.

Αρχικά στην εκπομπή Ευτυχείτε, της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε:

Είχα κάνει πρόταση στην ΕΡΤ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και εύχομαι να το κάνω στο μέλλον.

Δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή Μεσημέρι, με τον Γιώργο Λιάγκα:

Με πονάει που λένε πως δεν ξέρω αρμένικα γι αυτό θα ξεκινήσω μαθήματα.

Μίλησε για την τρίτη θέση στο televoting του Depi Evratesil:

Με ευχαριστεί το αποτέλεσμα του televoting παρόλο που βγήκα τρίτη.

Ενώ, εξέφρασε και την δυσαρέσκεια της για τις ελληνικές δισκογραφικές:

Έχω χτυπήσει πόρτες και δεν πίστεψαν στο όνειρο μου.

Επιπλέον, στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός των παραπάνω δήλωσε:

Πάω στην Αρμενία για 3,5 μήνες έως την Eurovision.

Ενώ μίλησε και για την δική μας εκπρόσωπο Stefania:

Στέλνω θετική ενέργεια στην Στεφανία.

 

Τέλος, στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα όπως και στην «Στη Φωλιά των Κου Κου» των Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, δήλωσε πως θέλει το 12αρι της Ελλάδας.

Ποια είναι η Αθηνά Μανουκιάν;

Η 25χρονη Ελληνίδα αρμενικής καταγωγής Αθηνά Μανουκιάν, έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία το 2007, όταν κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διαγωνισμό ταλέντων του Alpha, Τι είναι αυτό που λείπει.

Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision Junior, με το τραγούδι, Το Φιλί της Αφροδίτης, κατακτώντας την τρίτη θέση, χωρίς να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη Λεμεσό.

Το 2011, κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Party Like A Freak” που  μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο θεάσεις στο YouTube. Ενώ, το 2012 το single της “I Surrender” έγινε ένα από τα καλοκαιρινά hit.

Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησε και το πρώτο της ελληνόφωνο τραγούδι, με τίτλο “Να Λες Πως Μ’ Αγαπάς”.

Το 2014, η 25χρονη κυκλοφόρησε το single “XO” που την καθιέρωσε στα airplay της Σκανδιναβίας αλλά και της Αυστραλίας. Μάλιστα, έγινε πιο γνωστή στην Αρμενία, απασχολώντας σε μεγάλο βαθμό τα media.

Στην κατοχή της έχει δύο μουσικά βραβεία. Το 2015 στα Armenian Pulse Music Awards, όπου κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι στα αγγλικά, ενώ για την ίδια κατηγορία απόκτησε και βραβείο στα European Song Contest, την επόμενη χρονιά.

Επιπλέον, η Αθηνά είναι μία από τους συνθέτες του κομματιού “Παλιά μου αγάπη” της Έλενας Παπαρίζου.

Η Αρμενία θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό της 14ης Μαΐου! Θα καταφέρει η χώρα της Μαύρης Θάλασσας να επιστρέψει στον μεγάλο τελικό μετά από 2 σερί αποκλεισμούς στους ημιτελικούς ;

Το 2018, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition του Βρετανικού μουσικού διαγωνισμού, The X-Factor, διεκδικώντας μια θέση στο show, τραγουδώντας το Crazy In Love της Beyonce. Η Αθηνά ενθουσίασε πάρα πολύ τον Robbie Williams, ο οποίος θεωρεί πως η ίδια μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στη μουσική βιομηχανία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στο Ρότερνταμ!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Αρμενίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία. 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *