Βέλγιο: Ακούστε το “Release Me” το τραγούδι των Hooverphonic για την Eurovision 2020!

Δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το τραγούδι με το οποίο οι Hooverphonic θα διαγωνισθούν στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τα χρώματα του Βελγίου. Το τραγούδι ονομάζεται “Release Me” και θα διαγωνισθεί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 12 Μαίου.

Το VRT ετοίμασε μια ολόκληρη συνέντευξη τύπου για την κυκλοφορία του τραγουδιού των Hooverphonic. Το πρωί ακούσαμε το τραγούδι για πρώτη φορά στο βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό. Αργότερα, το απόγευμα, οι Hooverphonic θα κυκλοφορήσουν και το μουσικό τους βίντεο στο YouTube.

Ποιοι είναι οι Hooverphonic;

Οι Hooverphonic είναι μια βελγική μπάντα που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 1995. Το συγκρότημα αρχικά ονομάστηκε Hoover, αλλά αργότερα άλλαξε το όνομά του στο Hooverphonic αφού ανακάλυψε ότι άλλα συγκροτήματα χρησιμοποιούσαν ήδη το όνομα Hoover.

Στις 10 Οκτωβρίου 2008, η Geike Arnaert , η βασική τραγουδίστρια της μπάντας, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το συγκρότημα μέχρι το τέλος του έτους για να ακολουθήσει τη σόλο καριέρα της. Η τελευταία συναυλία του Hooverphonic με την Geike πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2008 στο Tele-Club, στη Ρωσία .

Στις 29 Οκτωβρίου 2010, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single, αλλά και την νέα τους κεντρική τραγουδίστρια, την Noemie Wolfs. Στις 26 Μαρτίου 2015, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν ότι η Noémie Wolfs θα εγκαταλείψει το συγκρότημα «με κοινή συμφωνία». Τον Απρίλιο του 2018, οι Hooverphonic παρουσίασαν τη νέα τους τραγουδίστρια, την Luka Cruysberghs.

Πως σας φαίνεται η βελγική συμμετοχή στην Eurovision 2020;

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Όμορφος, τυπικός Hooverphonic ήχος.
    Θα μπορούσε κάποιος βέβαια να τους προσάψει την… “έλλειψη του στοιχείου της έκπληξης”.
    Καλή επιτυχία.

    Μέχρι στιγμής…

    01. Λιθουανία
    01. Ιταλία
    03. Βέλγιο
    04. Αλβανία
    05. Νορβηγία
    06. Αρμενία
    07. Αυστραλία
    08. Τσεχία
    09. Λετονία
    10. Ισπανία
    11. Γαλλία

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αγαπώ! Πολύ χαλαρωτικό τραγούδι που βγάζει μια όμορφη ποιότητα. Ελπίζω να το στήσουν όμορφα επί σκηνής! Θεωρώ θα πάει καλά στις επιτροπές αλλά στο κοινό δεν ξέρω τι ανταπόκριση μπορεί να έχει.
    Από εμένα 9/10 και 3ο στην κατάταξη μου. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Καθώς οδηγείς στο αυτοκίνητο μπορεί να “πέσεις” σε ένα τέτοιου ύφους τραγούδι και ίσως να το ακούσεις.
    Για τα δικά μου γούστα μέχρι εκεί “φτάνει” το συγκεκριμένο τραγούδι. Για τον διαγωνισμό τώρα, ειλικρινά θα το θεωρήσω έκπληξη αν καταφέρει να περάσει από τον δύσκολο (όπως φαίνεται) Α ημιτελικό.

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Το κομμάτι είναι πιστό στο μουσικό στυλ των Hooverphonic. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει. Πιο πολύ μου κάνει σαν ένα κομμάτι που θα συμπλήρωνε τον δίσκο τους παρά το ότι θα ήταν το χιτ του δίσκου. Με λίγα λόγια δεν ξέρω αν κάνει για διαγωνισμό, έναν οποιονδήποτε διαγωνισμό πολύ δε περισσότερο την Γιουροβίζιον. Εμένα μ’ αρέσει και είναι στα ακούσματα μου αλλά δεν ξέρω αν θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες συμμετοχές. Και εννοώ για 5αδα ή δεκάδα γιατί τελικό νομίζω περνάει άνετα με ένα ωραίο σκηνικό που θα σου μεταφέρει την ατμόσφαιρα του κομματιού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *