Eurovision Home Concerts: Δείτε απόψε την πρώτη συναυλία!

Καθώς ο κόσμος μένει στο σπίτι, η EBU ανακοίνωσε μια νέα σειρά συναυλιών που θα μεταδοθούν στο YouTube και τα κοινωνικά της δίκτυα, για να φέρεi τη μουσική σε όλους εμάς. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάζεται Eurovision Home Concerts και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από σήμερα.

Πρόσφατα, πολλοί καλλιτέχνες χρειάστηκε να ακυρώσουν περιοδείες εξαιτίας της πανδημίας που σχετίζεται με το Covid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται μια νέα πλατφόρμα για να απολαμβάνουμε τη μουσική που αγαπάμε, τώρα περισσότερο από ποτέ. Έτσι, οι καλλιτέχνες της Eurovision ακολουθούν την τάση των καλλιτεχνών να ερμηνεύουν ζωντανή μουσική στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τους θαυμαστές τους.

Κάθε συναυλία της Eurovision Home Concerts θα περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην οικογένεια της Eurovision με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων και καλλιτεχνών από το 2020. Κάθε καλλιτέχνης θα εκτελέσει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή από την 65χρονη ιστορία της Eurovision.

Η επιλογή της διασκευής του τραγουδιού που θα ερμηνεύει ο κάθε καλλιτέχνης απόψε έγινε από όλους εμάς, μέσω ενός poll, μέσω των social media του διαγωνισμού.

Οι καλλιτέχνες της πρώτης αυτής διαδικτυακής συναυλίας είναι οι εξής:

  1. Ryan O’Shaughness – “Together“, “Think About Things
  2. Slavko Kalezic – “Space“, “Fuego
  3. Rasmussen – “Higher Ground“, “Only Teardrops
  4. Tamara Todevska – “Proud“, “Soldi

https://twitter.com/Eurovision/status/1245732095814766594

Δείτε την πρώτη συναυλία, απόψε, στις 18:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο YouTube ΕΔΩ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *