Ο Αναστάζιο συγκλονίζει: “Φοράτε τις μάσκες, ο κορωνοϊός είναι εδώ και παίρνει ζωές”

Για την περιπέτεια του Αναστάζιο, εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 1990 και τα μόνιμα κινητικά προβλήματα που του άφησε ο κορωνοϊός σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο. Ο Κύπριος καλλιτέχνης στέλνει τώρα ένα νέο μήνυμα καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στην φάση της ανάρρωσης και αποκατάστασης, ζητώντας από όλους να φορούν τις μάσκες, να κρατούν τις αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές, αφού όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού είναι εδώ και παίρνει ζωές!

Το μήνυμα του Αναστάζιου έρχεται και πάλι από την σελίδα της Έλενας Πατρόκλου, που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 1991 και είναι επιστήθια φίλη του.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης από την Κύπρο, προσεβλήθη με κορωνοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα για 21 ολόκληρες μέρες. Ενώ αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό, νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και αναμένεται αρχές Αυγούστου να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, τα κατάλοιπα που του αφήνει ο ιός θα τον ακολουθούν για μια ζωή, αφού οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι για το υπόλοιπο τη ζωή τους θα έχει κινητικά προβλήματα.

Εμείς για μία ακόμα φορά, ευχόμαστε περαστικά στον Αναστάζιο και η προσωπική του ιστορία να γίνει έστω ένα μάθημα, σε όλους όσους θέλουν να παίξουν με το πιο ακριβό ανθρώπινο αγαθό. Την ζωή!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *