Ελλάδα: Πετάει για την Ολλανδία ο Δημήτρης Κοντόπουλος για την τελική ηχογράφηση του Last Dance!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, παρά όλα τα υπόλοιπα δημοσιεύματα που έλεγαν το αντίθετο, ο Δημήτρης Κοντόπουλος πετάει για την Ολλανδία αυτή την στιγμή, προκειμένου να πραγματοποιήσει μαζί με την Stefania την τελική ηχογράφηση του Last Dance!

Aν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έρθει την προηγούμενη Κυριακή στην Αθήνα η Στεφανία και να γίνει εδώ η τελική ηχογράφηση, η απαραίτητη εβδομαδιαία καραντίνα που θα έπρεπε να περάσει, δεν θα της επέτρεπε να κάνει εμφανίσεις για συνεντεύξεις και διάφορες συναντήσεις και έτσι αποφασίστηκε να ταξιδεύσει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Ολλανδία για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού.

Μετά την ηχογράφηση η Stefania θα έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, ενώ αναμένεται να μείνει αρκετό διάστημα εδώ, αφού πλέον όπως αντιλαμβάνεστε οι συνθήκες με τις οποίες γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια δυσκολεύουν. Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα, η Stefania θα πραγματοποιήσει τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος εργάζεται πυρετωδώς, πάνω στην σκηνοθεσία της συμμετοχής μας, έχοντας δώσει ήδη και το πρώτο hint για όλα όσα θα δούμε.

Το Last Dance θα δοθεί στην δημοσιότητα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ελπίζοντας να κερδίσει ακόμα και τον πιο δύσκολο ακροατή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Автор, композитор и продюсер Димитрис Контопулос отправился в Нидерланды для записи финальной версии конкурсной песни Стефании «Last Dance». Об этом сообщает греческий сайт Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *