Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε η πρόβα της ελληνικής αποστολής για το live on tape video!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Σόφια, για το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής μας. Η Stefania έχοντας στο πλάι της τους τέσσερις χορευτές που όλοι γνωρίζουμε πλέον καλά, αλλά και την Βικτώρια Χαλκίτη στα φωνητικά, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρόβα της για το σημαντικό αυριανό γύρισμα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, στην Σόφια μαζί με την Stefania βρίσκονται τόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός, όσο και ο Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός. Μαζί τους είναι και η αρχηγός της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου. Την Stefania επί σκηνής συνοδεύουν οι Νίκος Κουκάκης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Κώστας Παυλόπουλος.

Το γύρισμα για το live on tape video θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, 21 Μαρτίου, ενώ τη Δευτέρα η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Αυτό που θα παρουσιάσει η ελληνική αποστολή στο live on tape, βασίζεται στο σενάριο της σκηνικής παρουσίασης που έχει εμπνευσθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός για την σκηνή του Ahoy Arena, αλλά μόνο σε ένα ποσοστό της τάξεως του 60-70%, αφού κρατά αρκετούς κρυμμένους άσους στο μανίκι της για τον Μάιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα συμβαίνουν στην Σόφια το σημαντικό αυτό σαββατοκύριακο!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    To οποίο σενάριο είναι…;
    Επίσης, έστω αυτό το 60-70% αποδόθηκε όπως ήθελε η αποστολή;
    Η Στεφανία φωνητικά πως ήταν;
    ΥΓ: να φανταστώ και στα live on tape θα φορέσουν τα ρούχα που θα βάλουν και στο Ρότερνταμ;
    ΥΓ2: μακάρι να ναι αχρειαστα τα live on tape γιατί 1 στο εκατομμύριο να χρειαστούν θα ναι πραγματικά άσχημο να παρουσιαστεί κάτι χειρότερο και ενδεχομένως πιο πρόχειρο από την αρχική ιδέα…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      ΥΓ2 Δεν γινεται να γινει πρακτικα το ιδιο πράγμα…Σε ολες τις αποστολες που θέλουν να κάνουν κάτι μεγαλυτερο ισχυει το ιδιο, στο live on tape δεν μπορεις να πραγματοποιησεις ολα οσα θελεις εκ των κανονισμων.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ναι σωστό αυτό, άλλα δεν είναι απόλυτο, νομίζω. Δηλαδή, για παράδειγμα στη συμμετοχή της Γαλλίας είναι εφικτό να παρουσιάσουν ακριβώς το ίδιο είτε στο Ρότερνταμ είτε σε live on tape. Ας ελπίσουμε, τα live on tape να μείνουν τελικά αχρησιμοποίητα και να γίνουν όλα στο Ρότερνταμ με ασφάλεια πάνω απ’ όλα.
        Από τις άλλες ερωτήσεις που έκανα μπορείτε να μας πείτε κάτι;
        (Όσα φυσικά σας επιτρέπετε να πείτε)

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Ναι γτ δεν εχει καποια επιπλεον εφε…Οσες χωρες θελουν αυτο το επιπλεον δεν μπορουν εκ των κανονισμων να το πραγματοποιησουν στο live on tape..Προφανως κ δεν μπορουμε να πουμε τπτ!

          Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Κατανοητό και αναμενόμενο…
            Ένα γενικό όμως σχόλιο, κάτι; Είναι κάτι εντυπωσιακό; Ίσως κάτι σαν το στήσιμο του you are the only one; Φωνητικά ήταν καλή; Μέχρι εκεί όχι κάτι παραπάνω… Ίσα ίσα 2 σχόλια βρε παιδιά.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Ολα πήγαν πολυ καλα το αναφέρουμε κ στο αρθρο μας κ η ελληνικη αποστολη ηταν ικανοποιημενη

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *