Κύπρος: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την Έλενα Τσαγκρινού!

Χθες η Panik Music δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip του “El Diablo”. Ήδη τα official uploads μετράνε πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται στην τελική ευθεία για την εμφάνισή της στη Eurovision 2021, όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το “El Diablo”, το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στα charts και το YouTube ανά την Ευρώπη.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, πριν από λίγες ημέρες, η Έλενα Τσαγκρινού και η κυπριακή αποστολή βρέθηκε στη Βουλγαρία, σε ένα studio όπου γύρισαν το live on tape του El Diablo”. Το live on tape, που θα κάνουν όλες οι χώρες, έχει ζητηθεί από τους διοργανωτές ως back-up για την περίπτωση που κάποιος δεν καταφέρει να παρευρεθεί, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Η EBU θέλοντας να τιμήσει την προσπάθεια που έκαναν όλες οι χώρες για το live on tape video της συμμετοχής τους, στις 29 Μαΐου, θα μεταδοθούν σε ένα special show όλα αυτά τα βίντεο.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Τσαγκρινού, έχει ξεκινήσει πρόβες για την εμφάνισή της στην Eurovision, υπό τις οδηγίες του καλλιτεχνικού διευθυντή της κυπριακής συμμετοχής, Marvin Dietmann.

Η εμφάνιση θα έχει εκρηκτική ενέργεια και χορό, καθώς και εντυπωσιακά εφέ που θα μαγέψουν!

Δείτε τις αποκλειστικές backstage φωτογραφίες:

Πηγή: panikmusic.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Το θεμα ειναι η Ελλαδα τι θα κανει,οχι η Κυπρος…για εμας έχετε να μας πειτε για κανενα εντυπωσιακο εφφε που θα μαγεψει η μονο για την Κυπρο?

    Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Μη κρίνει απο τον εαυτό σου!Εκφραστηκα ασχημα για την Κυπρο? Δεν νομιζω.Είμαι Ελληνιδα και με νοιαζει πρωτα να μαθω για την χωρα μου,εσυ για ποια χωρα κοφτεσαι να μαθεις πιο πολυ,την Κυπρο,μιας και εισαι Κυπριος μαλλον,η την Ελλαδα?Φυσικα και ο καθενας νοιαζεται για την χωρα του πιο πολυ!

        Απάντηση
        • Andreas Eliades
          Andreas Eliades says:

          Ελλαδίτης είμαι δλδ από Ελλάδα, Έλληνες είναι και οι Κύπριοι και είμαστε 2 συμμετοχές σε μια, άμα δεν σου αρέσει να μη ασχολείσαι και να μη σπέρνεις το διχασμό, και για τις 2 συμμετοχές θα βάλουν τα παιδιά post, αλλά εσύ εκεί να ρίξεις την μπηχτή σου.

          Απάντηση
          • Mary
            Mary says:

            Προφανώς έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι,το μήνυμα μου είναι επάνω και δεν αναφέρω τίποτα το αρνητικό για την Κύπρο.Επίσης δεν πείθεις οτι είσαι Ελληνας,Κύπριος είσαι γιατι φαίνεται απο το επίθετο που έχει βάλει εδώ κι επίσης δεν υπάρχεια κανένας ελληνας που θα έλεγε τον εαυτο του ελλαδίτη,αυτα μονο οι κύπριοι τα λετε. Κι επειδή υπάρχουν οι κυπριοι δεν θα αποκαλω εγω το εαυτο μου ελλαδιτισσα για να ικανοποιηθουν αυτοι,είμαι Ελληνίδα,αν εσυ θες να αποκαλει τον εαυτο σου ελληνοκυπριο,αυτο ειναι δικο σου θεμα και ειναι και το πιο σωστο πιστευω.Οχι επειδη υπαρχει η Κυπρος να μη λεγομαστε ελληνες και να λεγομαστε ελλαδιτες γιατι ετσι θελουν καποιοι. Οσο για το δυο συμμετοχες σε μια,αυτο που λες δεν υφισταται,είμαστε δυο ξεχωριστες συμμετοχες δυο διαφορετικων χωρων.Αλλιως θα κατεβαιναμε με κοινη συμμετοχη. Αλλο τωρα το οτι η Κυπρος έχει καθε αλλο παρα κυπριους στις συμμετοχες της καθε χρονο.Ειμαστε δυο συμεμτοχες διαφορετικες και με αφορα να παει καλυτερα η Ελλαδα αν ειναι να διαλεξω,οχι η Κυπρος.Και επαναλαμβανω ειμαστε Ελληνες.

    • Ntinos
      Ntinos says:

      Όπως γράφουν άρθρα για τη Ρωσία, την Ελβετία και την Ισπανία, έτσι γράφουν και για τη Κύπρο…
      Προφανώς τα παιδιά γράφουν όσα μπορούν χωρίς να θέλουν να χαλάσουν οποιαδήποτε έκπληξη της Ελληνικης συμμετοχής.

      Απάντηση
  2. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Η Κύπρος μια χαρά θα τα πάει. Και κομματάρα έχει και φωνάρα και ομαδάρα και θέληση.

    Η Ελλάδα να δούμε που διάλεξε πάλι την nightmare team.

    Όταν ένας συνθέτης σου λέει ότι στόχος του δεν είναι να κερδίσει, αλλά το να ακούγεται το κομμάτι του και να γίνει hit, καταλαβαίνεις πόσο χαμένη υπόθεση είναι όλο αυτό.

    Τότε καλε μου άνθρωπε μη πας Eurovision, πήγαινε σε στούντιο και δώσε τα κομμάτια για εσωτερική κατανάλωση.

    Θα πω καλή επιτυχία έτσι τυπικά.

    🙂

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Καλά, ας προσπεράσω το σχόλιο περί κομματαρας κλπ (κι εμένα μου αρέσει το El Diablo,Αλλά δεν κάνω έτσι..) και θα πω ότι ποτέ ο ίδιος δεν δηλωσε ότι θέλει να γίνει hit (που κακο δεν θα ήταν) αλλά ότι σκοπεύουν να επαναφέρουν την Ελλάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ακριβώς λοιπόν επειδή φέτος για το staging έχουν πει πολύ λίγα, ας περιορίσουμε προβλέψεις κλπ, διότι θα τα δούμε όλα απ’ ότι φαίνεται στο Ρότερνταμ και νομίζω πως θα εκπλαγούμε θετικά..! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι συντάκτες, που γνωρίζουν περισσότερα!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *