Η Μαρία Κοζάκου εκλέχθηκε στην Επιτροπή Ραδιοφώνου της EBU!

Μία μεγάλη επιτυχία για την ΕΡΤ και την διευθύντρια του Δευτέρου Προγράμματος της ΕΡΑ, Μαρίας Κοζάκου, συντελέστηκε την Πέμπτη 15 Απριλίου. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Επιτροπή Ραδιοφώνου της EBU, εκλέχθηκε εκπρόσωπος από την χώρα μας!

Η Επιτροπή Ραδιοφώνου της EBU υπάγεται στη Γενική Συνέλευση της EBU και είναι το σώμα που καθορίζει την πολιτική και τη στρατηγική στο χώρο των ακουστικών μέσων, όχι μόνο στην Ευρώπη. Στόχος της είναι η προώθηση της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης. Όλα αυτά ταυτόχρονα με το μόνιμο μέλημα της ανεξαρτησίας της λειτουργίας των δημόσιων ΜΜΕ. Ο ρόλος του ραδιοφώνου, του παλαιότερου ηλεκτρονικού μέσου, μεταμορφώνεται ταχύτατα στο multimedia περιβάλλον που διαμορφώνεται, διατηρώντας πάντα την αμεσότητα και τη ζεστασιά με τους ακροατές του.

Και από την Πέμπτη, 15 Απριλίου, και για τα επόμενα δύο χρόνια,  εκπροσωπείται στο σώμα της EBU που καθορίζει αυτές ακριβώς τις εξελίξεις.
Συγχαρητήρια τόσο στην Μαρία Κοζάκου, όσο και στην ΕΡΤ για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που αποδεικνύει περίτρανα την εξωστρέφεια της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μια ομαδική επιτυχία, όπως πολύ σωστά σημειώνει και η Μαρία Κοζάκου, που έχει μεταμορφώσει το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, σε ένα σύγχρονο, πλουραλιστικό, μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Σας υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Κοζάκου, πέραν της θέσης της στο Δεύτερο Πρόγραμμα, είναι και η σχολιάστρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, μαζί φυσικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *