Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών η ελληνική αποστολή!

Σε τρεις εβδομάδες η ελληνική αποστολή θα πετάξει από το Ελευθέριος Βενιζέλος, με όνειρα και ελπίδες για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μέχρι τότε όμως η Stefania συνεχίζει τις πρόβες της στο γυμναστήριο της ΕΡΤ, ενώ συνεχείς είναι και οι διαδικτυακές “συναντήσεις” της καλλιτεχνικής ομάδας με τους Ολλανδούς διοργανωτές, για την ρύθμιση όλων των λεπτομερειών της σκηνικής μας εμφάνισης στην Ahoy Arena.

Εφτασφράγιστο μυστικό από τον Φωκά η σκηνική εμφάνιση της Stefania

Στο μικρό γυμναστήριο κάπου στην Ευρώπη, όπως το χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Eurovision 2021Twan van de Nieuwenhuijzen, συνεχίζει τις πρόβες της η Stefania μαζί με τους τέσσερις χορευτές, που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή. Η είσοδος στο γυμναστήριο απαγορεύεται για όσους δεν έχουν εργασία, αφού ο Φωκάς Ευαγγελινός επιθυμεί να κρατήσει κρυφά, όλα όσα θα δούμε στην σκηνή του Ahoy Arena, τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρόβες.

Με επιτυχία οι τεχνικές δοκιμές της ελληνικής αποστολής

Αυτό που μας ρωτάτε πολλοί είναι κατά πόσο οι τεχνικές δοκιμές τις οποίες πραγματοποιεί η ελληνική αποστολή και αφορούν το ρίσκο, που θα έχει η εμφάνιση μας στον διαγωνισμο, είναι επιτυχημένες ή όχι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, όλες οι δοκιμές που πραγματοποίησε η καλλιτεχνική ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και οι Ολλανδοί διοργανωτές ήταν απόλυτα πετυχημένες. Βέβαια αναμένουμε και τις stand in rehearsals, στην αρχή του επόμενου μήνα, όπου και θα διαπιστωθεί χωρίς καμία αμφιβολία πλέον, πως όλα λειτουργούν έτσι όπως έχουν σχεδιασθεί και εμπνευσθεί από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Από την Αθήνα θα φύγει και η Stefania για το Ρότερνταμ

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει όλη την ελληνική αποστολή να αναχωρεί μαζί για τον διαγωνισμό, η Stefania αν και έχει μόνιμη κατοικία στην Ολλανδία, θα ταξιδεύσει από την Αθήνα για το Ρότερνταμ μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πιθανότητα την Κυριακή 9 Μαίου.

Η πρώτη πρόβα της Stefania θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαίου, ενώ της Κύπρου την Κυριακή 9 Μαίου.

Λίγο πριν την έναρξη των προβών η live ερμηνεία του Last Dance

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα στην Ahoy Arena.

Η εμφάνιση αυτή αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ελληνική συμμετοχή, που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει κυριολεκτικά σκαρφαλώσει στον πίνακα των στοιχημάτων, αφού από την 15η θέση είναι τώρα στην 10η, με ανοδικές μάλιστα τάσεις.

Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα που υπογράφει την φετινή μας συμμετοχή, αισιοδοξούν για την επιστροφή της Ελλάδας στις επιτυχίες. Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η επιτυχία θα φανεί από τις πρώτες πρόβες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mystery
    Mystery says:

    Επιβεβαιώνω τα όσα έχουν γραφεί από το site σας για την σκηνική εμφάνιση
    Μιλάμε για κάτι που μπορεί στο άκουσμα να μην είναι εντυπωσιακό, τηλεοπτικά όμως γράφει ιστορία. Η ΕΡΤ θέλει διακαώς το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα και θα κάνει τα πάντα.
    Υπάρχει επίσης δυσαρέσκεια ως προς τις δηλώσεις Πανικ..μην σας φανεί παράξενο να μην υπάρξει ανταλλαγή του 12.
    ΥΓ. Συγχαρητήρια στο σάιτ που όπως όλοι έχετε αντιληφθεί είναι η φωνή της ελληνικής συμμετοχής. Αντίστοιχα sites παίζουν Κύπρο.

    Απάντηση
    • Nickthegreek
      Nickthegreek says:

      Xaxxaxaxaxaaxax

      Καλά κλαίω που το παίζεται ότι έχετε inside info
      Όλοι έχουν ακούσει και επιβεβαιώνουν
      Πόσο στοίχημα ότι δεν ξέρεις τίποτα ;
      Το site μας δινει πληροφορίες αλλά για πιο λόγο στα σχόλια το παίζετε ότι εχετε πηγές και τα ξέρετε όλα δεν το καταλαβαίνω
      Έτσι όπως πάμε όλοι έχουν έχουν ακούσει για τη σκηνικη μας παρουσία πόσο μυστικό είναι τελικά;

      Απάντηση
  2. Otis
    Otis says:

    Ειμαι πολυ φαν της φετινης μας συμμετοχης , απο τα αγαπημενα μου, και περιμενω με πολλή χαρα να δω τι εχουμε ετοιμασει.. Αλλα να σχολιασω κατι. Το οτι με το ακουσμα δεν ειναι εντυπωσιακο αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πρωτοπορια μου θυμιζει λιγο το Ντεμυ σποιλερ θα ειναι σα να βγαινει απο νερο , και ειδαμε ολοι αυτο π ειδαμε.. μια αποτυχημενη οθονη διαφανης που ηταν ιδιαιτερα cheap και χαλια οπτικα. ελπιζω να μην ακολουθησουμε ιδια μορφη πρωτοτυπιας (δλδ το οτι θα ειναι πρωτοπορια αλλα ημιτελης)… το οτι θα ειναι πρωτοπορια το περιμενουμε ολοι αλλα να ειναι πετυχημενη πρωτοπορια θελουμε και οχι να φανει σαν απλη ιδεα για μελλοντικες συμμετοχες!!! Ειμαστε εδω για να φερουμε τοπ5 οχι για να δωσουμε ιδεα στις αλλες χωρες για να γινουν τοπ5 το 22 που θα εξελιξουν μια πιθανη πρωτοπορια μας …

    Απάντηση
  3. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Για ποιο λόγο σχολιάζετε ως δεδομένο, όσα σχόλια γράφουν ανώνυμα προφιλ; Όπως κ να εχει εγω απλά θα πω χωρις να επιβεβαιωσω ή διαψεύσω το παραπάνω, πως κάθε τι που χρησιμοποιειται σκηνικά απο μονο του δεν ειναι εντυπωσιακο ή μη εντυπωσιακο. Πάντα σημασια εχει ο τρόπος που χρησιμοποιειται. Μπορει πχ στο μυαλό και στα σχέδια αυτο που ήθελαν να κάνουν με την Ντεμη να φάνταζε εντυπωσιακο, αλλά σκηνικά και ο τροπος που χρησιμοποιηθηκε και φάνηκε στην οθονη, δεν έπεισε κανεναν! Για αυτο περιμέντε τις πρόβες.

    Απάντηση
    • Otis
      Otis says:

      Αυτο ακριβως εγραψα παραπανω. Αλλα φανταζομαι ηδη οτι το ειχες διαβασει πριν απαντησεις χαχα. Της Ντεμυ ακουγαμε πρωτοτυπια και ηταν οντως, αλλα φανηκε αθλιο το αποτελεσμα. και δεν αποτελεσε καν πρωτοπορια στο τελος. Αλλα μεχρι να γινουν οι προβες αυτο λεγαμε κ ελπιζαμε. Κανεις δε περιμενε τετοιο οπτικο χαλι τελικα σε μια πρωτοπορια. Με αυτη τη λογικη αρα να μην ανεβαζουμε στροφες και προσδοκιες αν δε δουμε προβες καν. γτ εχω καταλαβει οτι προσπαθουμε να ανεβασουμε προσδοκιες αλλα τωρα λες να περιμενουμε προβες. οσο να ναι ειναι αντιφατικο. σημασια εχει οτι ακουμε πρωτοπορια και ολοι ενθουσιαζομαστε αλλα η αληθεια ειναι οτι μια πρωτοπορια μπορει να στηθει και λαθος. και το αποτελεσμα να μας φερει κατα πολυ κατω απο αυτο π ολοι ελπιζουμε. Πραγματικα θα ξενερωσω οσο ποτε αν και φετος η πρωτοπορια φανει cheap!!!

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Τπτ αντιφατικο δεν λέω…Εξάλλου εγω εχω και μια αλφα γνωση των οσων γράφω. Αναφέρομαι σ εοσους καταδικάζουν ή ενθουσιάζονται χωρις να εχουν δει τπτ. Ας μένουμε στα δεδομενα.

        Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Οσον αφορα τη Ντεμυ, αυτα που ειδαμε ηταν οσα ο Φωκας προσπαθησε να σωσει τελευταια στιγμη. Ο Φωκας ηθελε η Ντεμυ να κρεμεται απο τη κουνια ψηλα, γιαυτο και φορουσε μακρυ φορεμα ( για να ανεμιζει ) και ολοι ελεγαν οτι δεν ταιριαζει το outfit με το τραγουδι! Αφου το μικρο ανυψωτικο μηχανημα που ανεβαζει τη Ντεμυ στο πρωτο ρεφρεν, ηταν αρχικα μονο για να ανεβαζει τη Ντεμυ στη κουνια!
      Φυσικα, ειναι και φταιξιμο του Φωκα που εμπνευστηκε κατι υπερφιλοδοξο χωρις να εχει plan B. Και σιγουρα η τελικη εκτελεση ηταν πολυ κακη, η Ντεμυ στην οθονη φαινοταν σαν πτωμα που επεπλεε, φαινοταν που αποχωρουσε πριν δειξουν την οθονη, μετα απλως εμφανιζοταν απο διπλα γιατι δεν υπηρχε αλλος χρονος στο τραγουδι κλπ. Γενικα μια mess, της οποιας το θετικο ειναι οτι Φωκας απεκτησε εμπειρια και πιστευω οτι δε θα το αφησει να ξαναπαει προς τα εκει το πραγμα.
      Νομιζω πως εφταιγε και το τραγουδι πολυ, δηλαδη ηταν ενα τραγουδι που δεν ηταν φτιαγμενο για τα staging του Φωκα. Ηταν ενα clubοτραγουδο σε στυλ Γερμανιας-Glorious, και ηθελε πολυ διαφορετικο στησιμο, χρωματα, αλλα ρουχα, χορευτες, χορογραφια κλπ.
      Οι δυναμεις του Φωκα εστιαζονται σε δυο τομεις οσον αφορα το staging: Στα ρομαντικα stagings και στα επικα. Δεν πας να κανεις επικορομαντικα πραγματα ομως σε ενα τραγουδι σαν το This is love.
      Το Last Dance απο την αλλη το σηκωνει, ειδικα λογω του επικου υφους που εχουν οι γεφυρες και των στιχων για το διαστημα, οποτε ο Φωκας μπορει να κανει οτι θελει με αυτο, να κεντησει!

      Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για αρχή καλή επιτυχία (ξανά και ξανά)!! Χαίρομαι που όλα πάνε καλά.
    Τι υποθέτω πως μπορεί να δούμε:
    1. Κάτι παρόμοιο με το video clip του physical της Lipa (άνιμε και εφέ και έντονη χορογραφία- τύπου αερόβιο)
    2. Κάτι παρόμοιο με το live του elevating στα AMA, με ανύψωση της Στεφανίας.
    3. Κατι κοντά στo staging του you are the only one.
    Η λίγο απ’όλα τα παραπάνω, το 1 και 2 μου κάνει πιο πολύ γιατί και οι επιρροές είναι εμφανείς στο τραγούδι από Dua lipa και υπάρχει και ένα στοιχείο που έχουμε δει στο βίντεο κλιπ του last dance (Στεφανία στον αέρα) και κάνει κάπως”unprecedented”όπως χαρακτηρίστηκε αυτό με το άνιμε.
    Θεωρώ δεδομένο πως οι φωτισμοί θα είναι εντυπωσιακοί και με ωραίες εναλλαγές.
    Τι (προσωπικά)δεν θα ήθελα να δω:
    1. Τον Πήγασο και τον Ατλα
    2. Το στοιχείο του νερού τύπου Raylee.
    Από εκεί και πέρα, εύχομαι καλή επιτυχία και κάθε τι καλύτερο και φυσικά ανυπομονούμε για το live της Στεφανίας στο Last dance πριν τις πρόβες. Αυτό ξέρουμε πότε θα γίνει;;

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Θα σε εμπιστευτώ γιατί σε πολλά που είχες αναφέρει για το τραγούδι “ήσουν μέσα” σχεδόν 100%…
        Αλλά πιο εξελιγμένο από το ήδη εντυπωσιακό staging του “you are the only one”;;;( για εμένα την καλύτερη δουλεία του Ευαγγελινού)
        Tί να πω; sounds promising….

        Απάντηση
      • Thisaintourlastdance
        Thisaintourlastdance says:

        Μας τρελανες τωρα! Εσενα σε εμπιστευομαι γιατι ειχες περιγραψει και το τραγουδι σωστα!
        Του Sergey το staging ειναι γνωστο ως το καλυτερο staging στην ιστορια του διαγωνισμου, πιο εξελιγμενη μορφη;;

        Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Αυτό με το ανιμε φίλε Κωσταντίνου το είπαν άλλοι πριν μέρες.. 🙂 θα αρχίσω να ακούγομαι κι εγώ τώρα σα τους Κύπριους φίλους μου πως με κοπίαρες σα τη Zara Larson και το El Diablo lol Παιδιά το ανιμε μακάρι αλλα τώρα άλλες τεχνολογίες και budget η Dua Lipa ελπίζω να μη το κάνουν και δε βγει. Δηλαδή και το ανιμε πχ στο Fuego με τους καπνούς δε το λες και σούπερ τεχνικά.. Και το ανιμε δεν έχει γίνει πρώτη φορά.. Ούτε και το πέταγμα το θέσης πρώτη φορά τη στιγμή που η Αυστραλία το 2019 πετούσε στο διάστημα πάνω σε παλούκια.. Πήγασο και Ατλα ελπίζω να μη βάλουν μιας και δε ταιριάζει καθόλου στο στίχο που είναι ρομαντικός..
      Εγώ όπως εχς ξαναπεί επειδή δήλωσαν πως θα έχει να κάνει με φως και έπεισες επειδή την ντύνει ο Βρεττάκος υποψιάζομαι να το κάνουν σα της Dotter στον τελικό φέτος της Σουηδιας. Μια φόρμα όλο με καθρέφτες που της πέσει φως πάνω την και θα λάμπει όλη η αρένα. Αν αυτό γίνει στη γέφυρα και πετάξει κιόλας θα είναι μοναδικό..
      Να τονίσω πως όλα αυτα είναι δίκαιες μου υποθέσεις..
      Αυτοί που γνωρίζουν είναι λίγοι και δε τους βγάζεις κουβέντα και μας έχουν σκάσει.. Πάντως για να θελουμε γυμναστήριο και τα έντονα φώτα στην οροφή σε τροπο τριγωνικό ίσως παραπέμπει σε αυτα που λέω αλλιώς απλά για τη χορογραφία θα την έκαναν απλά στο στούντιο του φωκα.. Δε περνάνε και οι μέρες γαμωτο.. Ποσό βασανιστικό τα μεγάλα αφεντικά να γράφουν άρθρα για τη σκηνική παρουσία και να μη λένε τίποτα.. Ποσα δάχτυλα πια να φάω ο άνθρωπος.. ;0)

      Απάντηση
    • FORWERSD
      FORWERSD says:

      Θα ήθελα να ήξερα, τι θέλετε όλοι να υπάρχει ο πήγασος στη σκηνή; Θα είναι καρακιτσαριό και απολυτως ψεύτικο, βγαλμένο από τη δεκαετια 2000.

      Απάντηση
  5. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Καλα ρε παιδια και τοσο ξεχωριστο staging και οι ηλιθιοι Ολλανδοι μας εδωσαν την απαισια 4η θεση, οπου ο κοσμος δεν θα εχει καν ζεσταθει; Επρεπε τουλαχιστον 7οι να βγαινουμε και η Μολδαβη 4η, αλλωστε της Μολδαβιας ειναι πολυ ομοιο με της Σερβιας που βγαινουν 9ατες ( εχουν και τα δυο τη βαλκανικη φθηνια ).
    Γενικα περιεργες running orders, λειπει ο Σουηδος Bjorkman που δεν αναμειχθηκε φετος σε αυτα!
    Ελπιζω μη μας χαντακωσουν και στον τελικο.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Εγώ πάλι βλέπω ότι και στους 2 ημιτελικούς έχουν βάλει δυνατές συμμετοχές/ξεσηκωτικές ή ακόμα και φαβορί σε κομβικά σημεία της βραδιάς.
      1ος: 1. Λιθουανία 4.Σουηδία(κλασική προώθηση) 8.Κύπρος 13.Ρουμανία 16.Μάλτα
      2ος: 1. άγιος Μαρίνος 4. Ελλάδα 8. Ισλανδία (που μια προώθηση την τρώει) 13/14. Βουλγαρία/Φιλανδία και 16. Ελβετία.
      Αν κοιτάξουμε καλύτερα το ποιες χώρες προηγούνται και ποιες έπονται μετά το LD προσωπικά μου κάνει έμμεση προώθηση και ανοιχτό παραθυράκι για καλή σειρά εμφάνισης στον τελικό, ειδικά αν είμαστε στο β μισό. Βέβαι μεταξύ 16-17 συμμετοχών είτε πρώτος εμφανιστείς είτε τελευταίος αν είναι να προκριθεί μια χώρα θα προκριθεί. Στον τελικό έχει κάπως μεγαλύτερη σημασία η σειρά εμφάνισης που ειναι 26 χώρες, αλλά και πάλι έχει φανεί ότι λίγο επηρεάζει η σειρά εμφάνισης το αποτέλεσμα νομίζω σχεδόν κάθε χρόνο οι 6 απο τις 4 χώρες της τελικής 10άδας εμφανίζονται στο α’ μισό με πολλές νικήτριες κιόλας (Αυστρία, Σουηδία, Πορτογαλία, Ολλανδία)
      Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

      Απάντηση
    • Χρήστος
      Χρήστος says:

      Eγω αντιθετα πιστεύω μας ευνοούν ανάμεσα σε τρεις θεωρητικά αδύναμες συμμετοχές (Εστονία, Τσεχία, Αυστρία). Θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο, αντίστοιχα στον 1ο ημιτελικό 4η εμφανίζεται η Σουηδία που επίσης ευνοείται απ’τη διοργάνωση.

      Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Πρώτον καθόλου φως δέν εχει σαν κονσεπτ γιατί βασίζεται σε ένα 100% μαύρο και σκοτεινό background για να πετυχει αυτο που δειχνεις. Δευτερον πραγματικα κριντζαρω και μονο στην ιδεα οτι το ευρημα μας θα ειναι σαν το κολπακι που δοκιμασε με αποτυχια ο ημιαταλαντος Saucedo το 2012 στο Melodifestivalen..Μια καπως παρομοια βλαχουρια ειχε κανει και η Ουγγαρια το 2011 στη Eurovision, οποτε απλα ακυρο.

      Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Θα υπάρξει ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού πριν τις πρόβες; Αναρωτιέμαι που. Μήπως στο παρτι της Ισπανίας στις 24 Απριλίου;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *