Evangelia: “Τα τραγούδια που έχω καταθέσει έχουν παραδοσιακά στοιχεία με ποπ”!

Οδεύοντας κοντά στη λήξη της προθεσμίας που έχει ορίσει η ΕΡΤ, μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τα τραγούδια που έχουν καταθέσει οι καλλιτέχνες, με στόχο την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες αυτές εδώ.

Ένα από τα ονόματα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των eurofans είναι αυτό της Ευαγγελίας, η οποία αποτελεί την πρόταση της Panik Records. Η καλλιτέχνιδα έδωσε συνέντευξη σήμερα στο “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου και εκμυστηρεύτηκε μερικές λεπτομέρειες για τα τραγούδια που έχει καταθέσει.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέφερε:

“Τη μουσική τη γράφω με το σύντροφο μου και μια ομάδα καλλιτεχνών και φίλων που είμαι πολύ τυχερή που έχω. Έχουμε ετοιμάσει προτάσεις για Eurovision. Το κάθε τραγούδι έχει παραδοσιακά, Ελληνικά στοιχεία παντρεμένα με pop μουσική. Είναι στο ίδιο στυλ με τα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει, το “Πάμε Πάμε”, το “Φωτιά” και το “Diving” , μπορείτε να φανταστείτε κάτι παρόμοιο αλλά πάντα καινούριο και διαφορετικό

Στο τέλος της συνέντευξης τα άτομα του πάνελ της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και έδειξαν τη σιγουριά τους για την ποιότητα των τραγουδιών που θα έχει καταθέσει. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, στιχουργός των κομματιών της Κύπρου 2007 και Ελλάδα 2008, τόνισε πως έχει πολύ καλό προφίλ που είναι μεγάλο εφόδιο για τη Eurovision.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Ευαγγελίας παρακάτω.

Θεωρείτε πως η Ευαγγελία και ο ήχος της θα μπορούσαν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα το 2022;

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε οταν ληξη η προθεσμια υποβολης τραγουδιων που ειναι η 10 Οκτομβριου ποσο χρονικο διαστημα θα χρειαστει για ανακοινωθει η τελικη αποφαση της ερτ για την φετινη συμμετοχη μας ? Οσο για το φετινο εκπροσωπο θα προτιμουσα τον good job Nicky .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *