Ισπανία: Η Βαλένθια επιθυμεί να φιλοξενήσει το διαγωνισμό το 2023!

Ο δήμαρχος της πόλης της Βαλένθια εξέφρασε την επιθυμία του η πόλη να φιλοξενήσει τη Eurovision 2023 εάν η Chanel κερδίσει την Eurovision της επόμενης εβδομάδας.

Ο δήμαρχος της ισπανικής πόλης δήλωσε ότι η πόλη του θα υποβάλει επίσημο αίτημα για να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, εάν η Chanel φέρει στην Ισπανία την 3η της νίκη στη Eurovision 2022.

Η πόλη της Βαλένθια

 

Ο Δήμαρχος Joan Ribó δήλωσε χαρακτηριστικά:

Εάν κερδίσει η Chanel, θα προτείνω επίσημα τη Βαλένθια να είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει την επόμενη έκδοση. Είναι θέμα θέλησης, όχι χρημάτων.

Φέτος, το Benidorm φιλοξένησε τον ανανεωμένο Εθνικό Τελικό του Benidorm Fest και έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για να συνεχίσει να φιλοξενεί αυτήν την εκδήλωση το 2023. Ως μέρος αυτής της συμφωνίας με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό RTVE, η πόλη βοήθησε στη χρηματοδότηση μέρους των δαπανών του Benidorm Fest, με τον οικοδεσπότη να ενισχύει τον αριθμό των επισκεπτών στην πόλη μακροπρόθεσμα. Είναι δεδομένο ότι πιθανόν η πόλη του Benidorm να επιθυμεί επίσης να φιλοξενήσει τη Eurovision 2023 εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτόν τον Μάιο.

Το RTVE χτίζει ήδη μια ισχυρή επωνυμία που συνδέει το Benidorm με τη Eurovision, με την πόλη να είναι επίσης το “σκηνικό” του εκπροσώπου της κριτικής επιτροπής όταν οι ψήφοι παρουσιάζονται στη Eurovision 2022.

Με την πόλη της Βαλένθια να φιλοξενεί ήδη κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις, όπως η φάση των ομίλων του Davis Cup έτσι και η κίνηση για την υποβολή προσφοράς για τη Eurovision 2023 θεωρείται από ορισμένους τοπικούς σχολιαστές ως προσπάθεια να απομακρυνθεί η Eurovision από το Benidorm, μια πόλη με μια βαθιά σύνδεση με τη μουσική.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις για την Ισπανία στην Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Σκέψου να ήταν και 1οι – 2οι στα προγνωστικά.
    Τι να πω, ας ζήσουν κι αυτοί το όνειρο… και αν κερδίσουν είμαι σίγουρος ότι θα διοργανώσουν καλύτερα τον διαγωνισμό. Αν και εδώ που τα λέμε η Ιταλία νομίζω ότι έριξε τόσο πολύ τον πήχη, που δύσκολα θα δούμε χειρότερη διοργάνωση.

    Απάντηση
  2. Κώστας
    Κώστας says:

    Θα μπορούσε και η ΕΡΤ να πει κάτι αντίστοιχο για να φανεί ότι θέλει τον διαγωνισμό και να δημιουργηθεί περισσότερο hype γύρω από την συμμετοχή μας τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία.. θα επηρεάσει και τις στοιχηματικες αλλά το βασικό και τις επιτροπές!

    Απάντηση
  3. Stavros
    Stavros says:

    Εχω μια υποψια. Οι Ισπανοι ξερανε κατα καποιο τροπο οτι με την Chanel θα πανε πολυ καλα…ΠΑΡΑ πολυ καλα βασικα. Για αυτο εγινε και οτι εγινε στον ισπανικο τελικο. Και τωρα βλεπουμε αυτα τα «επιθυμουν να διοργανωσουν κτλ», που μου θυμιζουν την Νέτα το 2018 που θελανε να κερδισουν και να το διοργανωσουν στην Ιερουσαλημ. Ειναι ξεκαθαρο λοιπον πως η EBU βλεπει με πολυ καλο ματι μια διοργανωση στην Ισπανια λοιπον! Ουκρανια, Σουηδια, Ιταλια δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισουν, οποτε ολα ειναι ανοιχτα μεταξυ Αγγλιας και Ισπανιας!
    Υγ: Δε θελω να γινομαι καχυποπτος αλλα δε ξερω πραγματικα κατι δεν παει καλα με ολη αυτη την υποθεση. Δεν γινεται να προωθειται μια τοσο ΜΕΤΡΙΑ συμμετοχη

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Απλά προσπαθώ να σκεφτώ ότι δεν θα κερδίσει ούτε η Ουκρανία ούτε η Ισπανία γιατί ο διαγωνισμός θα κάνει τρομερό πισογυρισμα. Στη μια περίπτωση αναμειγνύουμε έντονα την πολιτική σε προκλητικό σημείο, και στην άλλη κερδίζει ένα τραγούδι που στην καλύτερη αξίζει μια θέση γύρω στην 5η-7η.
    Ελπίζω να κερδίσει είτε το Η.Β είτε η Σουηδία. Καλά για Ελλάδα δεν μιλάω καν, υπάρχουν σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες παρόλο που έχουμε ένα καλό σύνολο (staging φωνή τραγούδι).

    Απάντηση
  5. Tina
    Tina says:

    Δεν πιστεύω ένα απλό χορευτικό τραγούδι να φέρει την πρώτη θέση αν όμως βγει και το οργανώσει η Βαλένθια τότε θα αρχίσω να σκέφτομαι πως κάτι περίεργο συμβαίνει καθώς πέρσι μόλις είχαν βγει νικητές στον sanremo η maneskin ο amadeus ανακοίνωσε πως θα ήθελε να δει την διοργάνωση στο Τορίνο . Καινούργια τακτική θα φανεί σύντομα.

    Απάντηση
  6. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    έχει διαρρεύσει στο YT μέρος της πρόβας της ισπανίας που ήταν αυτό που εντυπωσίασε το press center και είναι η “εκπληξη” και οι αλλαγές που έχουν κάνει οι Ισπανοί στο slomo…
    συγκεκριμένα:
    1. η γέφυρα έχει γίνει πιο λάτιν
    2. έχει αλλάξει λίγο η χορογραφία (και μου θυμίζει λίγο φλαμένγκο προσωπικά)
    3. Η channel (μάλλον στη προσπάθεια της να εντυπωσιάσει τις κριτικές επιτροπές) πετάει κανα 2 κορώνες που προσωπικά της βρήκα τελείως άκυρες με το ύφος του τραγουδιού
    4. Βγάζει με βεντάλια και πετάγονται πολλά πυροτεχνήματα και πύρινη βροχή προς το τέλος του τραγουδιού
    Αν αυτά εντυπωσίασαν τόοοσο τους φανς που η Ισπανία να διεκδικεί ακόμα και νίκη τότε τι να πω…

    Απάντηση
  7. Adekastos
    Adekastos says:

    Αχ σταματήστε με τις θεωρίες συνωμοσίας. Δεν γίνεται ένας τόσο τεράστιος διαγωνισμος να είναι στημένος, μόνο στην Ελλαδα ακούγονται τέτοιες γελοιοτητες. Προφανώς έχει πέσει promo στην Ισπανία όπως είχε πέσει κ σε άλλους στο παρελθόν. Δεν θα ειναι ικανό. Με βία να μπει δεκάδα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *