Ισπανία: Εξετάζονται όλα τα στοιχεία του Benidrom Fest για το 2023!

H αργηγός της Ισπανικής αποστολής, Eva Mora, έχει ανακοινώσει πως όλα τα στοιχεία του Benidorm Fest είναι υπό εξέταση για την έκδοση του 2023.

Μιλώντας στο RTVE, μοιράστηκε κομμάτια από τις συζητήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό για την επόμενη έκδοση του Βenidorm Fest το 2023. Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, εξετάζει όλες τα στοιχεία του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, των αριθμό των σόου και πως να ενθαρρύνουν καλλιτέχνες και συνθέτες να συμμετάσχουν.

H Eva Mora εξακρίβωσε ωστόσο, πως  οι κριτική επιτροπή που βοήθησε στην επιλογή του εκπροσώπου της Ισπανίας για το 2022, θα παραμείνει και φέτος. Η αρχηγός αποστολής είπε:

Πρέπει πάντα να αλλάζεις τα πράγματα και να τροποποιείς κάτι. Το θέμα των κριτών έχει δημιουργήσει πολλές διαμάχες, αλλά η ύπαρξη επαγγελματικής κριτικής επιτροπής είναι απαραίτητη. Δεν μπορείς να αφήσεις μια διεθνή πρόταση στα χέρια του ψηφοφορίας του κοινού γιατί εμείς, ως άνθρωποι, δεν έχουμε αυτή την προοπτική να αξιολογήσουμε μια πρόταση, αφήνουμε τους εαυτούς μας να παρασυρθούμε περισσότερο από το πάθος και τα γούστα.

Η αρχηγός της Ισπανικής Αποστολής σκοπεύει να κανει το Benidorm Fest ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ισπανικής μουσικής βιομηχανίας.

Θέλουμε όλοι να θέλουν να συμμετέχουν στο Benidorm Fest… To Benidorm Fest πρέπει να γίνει η μηχανή της μουσικής βιομηχανίας στην χώρα μας.

Η περσινή νικήτρια του Benidorm Fest, η Chanel με το τραγούδι “SloMo” τερμάτησε τρίτη στον μεγάλο τελικό της Eurovision με 459 πόντους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovoix.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *