Ελλάδα: Το Mad για την Μελίσσα Μαντζούκη!

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν αρκετά το φθινόπωρο (και ίσως και αργότερα…) είναι αυτό της γλυκύτατης και ταλαντούχας, Melissa Mantzoukis. Η νεαρή τραγουδίστρια που έφθασε μέχρι τον τελικό του γερμανικού idol πριν λίγους μήνες, ήταν η νικήτρια στο poll μας, μεταξύ των προτάσεών μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

H Μελίσσα εδώ και αρκετές ημέρες είναι στην Ελλάδα, στα πλαίσια των καλοκαιρινών της διακοπών. Διακοπές όμως που συνδυάζονται και με τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού ξέκλεψε και λίγες ημέρες ώστε να βρεθεί στο studio για την ηχογράφηση των τραγουδιών που θα προτείνει στην ΕΡΤ, για την ελληνική εκπροσώπηση στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού.

Το βλέμμα των ελληνικών μέσων φαίνεται ήδη να έχει προσελκύσει η παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, μέσα από το MAD, γίνεται αναφορά στην 18χρονή Ελληνίδα που σάρωσε στο Idol της Γερμανίας:

Μελίσσα Μαντζούκη: Η 18χρονή Ελληνίδα που σάρωσε στο Idol της Γερμανίας

Κατέκτησε την 3η θέση

Η Μελίσσα Μαντζούκη, από την Ηγουμενίτσα, είναι μόλις 18 χρονών και παρόλο το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και επιτροπές με την συμμετοχή της στο Idol της Γερμανίας. Αφού πέρασε την δύσκολη διαδικασία των audition , προκρίθηκε στα live shows οπού μετά από 10 εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε στον μεγάλο τελικό του prime time show του RTL. Εκεί ερμηνεύοντάς εξαιρετικά το “Stone Cold” της Demi Lovato κατέκτησε την 3η θέση.

Η νεαρή Ελληνίδα σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι αμφιταλαντευόταν για την συμμετοχή της στο Ελληνικό Voice ή το Γερμανικό Idol. Αυτό που την κέρδισε είναι η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το “Deutschland sucht den Superstar” (Η Γερμανία ψάχνει τον σουπερ σταρ της), καθώς προβάλλεται για 19 χρόνια στην prime time ζώνη σημειώνοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης.

Εμείς, με την Μελίσσα Μαντζούκη είχαμε την χαρά να συναντηθούμε στην Θεσσαλονίκη και να μάθουμε περισσότερα για την ίδια, αλλά και την πρόταση της για την Eurovision 2023.

Δείτε την εμφάνιση της Μελίσσας σε ένα από τα live του Idol ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: MAD

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Αυτό που ζησαμε την Αμαντα ήταν τόσο δυνατό από οποία μεριά και να το πιάσει κανεις, ποιότητα και πρωτοτυπία τραγουδιού, φωνή, αισθητική στο κλιπ και φυσικά παρουσία επι σκηνής, που με κάνει να πιστεύω ότι δύσκολα θα το ξεπεράσουμε σύντομα με άλλη συμμετοχή μας. Ίσως και να μην είμαι αντικειμενικός, γιατί το Die Together κατάφερε να γίνει ένα από τα 3 αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών στο διαγωνισμό. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια και να δούμε κάτι ακόμα καλύτερο του χρόνου!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *