Eurovision 2023: Τα στοιχήματα δείχνουν Γλασκώβη για φαβορί!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της διαδικασίας επιλογής της πόλης που θα φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό της Eurovision το 2023. Κι ενώ ανακοινώθηκε μόλις χθες ότι στην κούρσα διεκδίκησης παραμένουν μόνο η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ, φαίνεται ότι για τις στοιχηματικές εταιρείες υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους στοιχηματικούς πράκτορες η Γλασκώβη έχει 64% πιθανότητα να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό, ενώ το Λίβερπουλ συγκεντρώνει το εναπομείναν 36%.

Πρέπει, ωστόσο, να υπογραμμιστεί, η μεταβλητικότητα των αποδόσεων που καταγράφηκε κυρίως τις προηγούμενες ημέρες, πριν την ανακοίνωση από το BBC των δύο επικρατέστερων πόλεων.

Συγκεκριμένα, όπως καταδεικνύεται από τον πιο πάνω πίνακα (στιγμιότυπο οθόνης που λήφθηκε χθες), κι ενώ η Γλασκώβη υπήρξε επί μακρόν το απόλυτο φαβορί για τους στοιχηματικούς πράκτορες, το Λίβερπουλ κατάφερε ένα αξιοσημειώτο άλμα στα προγνωστικά. Η εν λόγω δυναμική δεν διατηρήθηκε μετά την ανακοίνωση του BBC, με τη Γλασκώβη να ανακτά το χαμένο έδαφος εν μια νυκτί.

 

Θα δικαιωθούν οι στοιχηματικοί πράκτορες ή το Λίβερπουλ θα κάνει την έκπληξη; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *