Κλαυδία: “Τι καλύτερο από το να επιλέξουν περισσότεροι άνθρωποι το τραγούδι μας”!

Την σκυτάλη των δηλώσεων υπέρ του ανοίγματος της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ παίρνει η Κλαυδία, η οποία επίσης είναι θετική, ιδιαίτερα μετά και τις αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η EBU.

H Κλαυδία που συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής με μία πολύ ιδιαίτερη, ερμηνευτική μπαλάντα που υπογράφουν οι ARCADE, ανέφερε στο Eurovisionfun:

Χαίρομαι πολύ που η ΕΡΤ θέλει να εμπλέξει το κοινό στην διαδικασία επιλογής. Φυσικά και συμφωνώ. Τί καλύτερο από το να επιλέξουν περισσότεροι άνθρωποι το τραγούδι μας; Και αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να γίνει η επιλογή με διαδικτυακή ψηφοφορία ή όπως μου έχουν πει οι φαν ότι κάνει η Ελβετία : μια επιτροπή με παρά πολλά άτομα. Γενικά όσο περισσότεροι τόσο πιο δημοκρατική θα είναι η επιλογή!

Η Κλαυδία είναι η δεύτερη εκ των υποψηφίων, που συμφωνούν στην συμμετοχή του κοινού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ. Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του Victor Vernicos, ο οποίος επίσης θα συμφωνούσε σε μία πιο διευρυμένη τελική επιλογή.

Οι επόμενες ημέρες φυσικά θα είναι κρίσιμες και θα αποδειχθεί αν όντως η ΕΡΤ προχωρήσει σε μία πιο ανοιχτή διαδικασία, αφουγκραζόμενη και τις αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορία που προχώρησε η EBU,  ή αν θα επιμείνει στον ίδιο τρόπο επιλογής, που ακολουθήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, με την κριτική επιτροπή να κάνει αποκλειστικά την επιλογή!

Παρακάτω θυμηθείτε όλα όσα μας είπε η Κλαυδία στην πρόσφατη συνέντευξή μας:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Συμφωνώ απόλυτα. Πάντως αν ισχύει ότι ο λόγος που δε θα γίνει εθνικός τελικός είναι λόγω κόστους μου φαίνεται ως δικαιολογία. Εδώ κάνουν χώρες που βρίσκονται σε χειρότερη οικονομική κατάσταση και καταφέρνουν και πραγματοποιούν αξιοπρεπείς εθνικούς τελικούς. Αν πάλι δεν μπορεί να γίνει, το προτιμότερο θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα τα τραγούδια και να ψηφίσει το κοινό μέσω μιας διαδικτυακής ψηφοφορίας

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *