Victor Vernicos: “Δεν θα έλεγα όχι στην συμμετοχή του κοινού στην επιλογή”!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Παρόν” που κυκλοφορεί, για την προς εξέταση πρόταση που υπάρχει στην ΕΡΤ, για συμμετοχή και του κοινού στην διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023, έχει προκαλέσει εύλογα το ανακάτεμα της τράπουλας και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με πολλούς από τους καλλιτέχνες που διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε σειρά άρθρων, όπου θα σας μεταφέρουμε τις απόψεις των πρωταγωνιστών, στο πως βλέπουν το ενδεχόμενο μίας πιο ανοιχτής διαδικασίας σε σχέση με ότι συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια, όπου μόνο τα μέλη της κριτικής επιτροπής είχαν λόγο.

Ο Victor Vernicos είναι ο βενιαμίν των υποψηφίων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει γνώμη για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δεν έχω κάποια προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως αγαπώ να ερμηνεύω ζωντανά. Όποια και αν είναι η διαδικασία που θα επιλέξει η ΕΡΤ εγώ θα είμαι χαρούμενος για αυτό. Φυσικά δεν θα έλεγα όχι στην συμμετοχή του κοινού (στην διαδικασία). Αυτό που θα εκτιμούσα σίγουρα θα ήταν να πληροφορούμασταν νωρίτερα ποια ακριβώς θα είναι η διαδικασία επιλογής.

Victor Vernicos

O 16χρονος Victor Vernicos συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ με ένα τραγούδι που υπογράφει ο ίδιος σε στίχους και μουσική. Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το Brutally Honest With You, το οποίο όπως μας αποκάλυψε μοιάζει αρκετά στο τραγούδι που πρότεινε για την Eurovision.

Οι επόμενες ημέρες φυσικά θα είναι κρίσιμες και θα αποδειχθεί αν όντως η ΕΡΤ προχωρήσει σε μία πιο ανοιχτή διαδικασία ή αν θα επιμείνει στον ίδιο τρόπο επιλογής, που ακολουθήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, με την κριτική επιτροπή να κάνει αποκλειστικά την επιλογή!

Μην χάσετε το σημερινό μας live στις 22.30 όπου φυσικά θα συζητήσουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Victor εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    οι περισσότεροι αν όχι όλοι από όσους ακούστηκαν είναι σύμφωνοι με μια τέτοια τροπή και την ανοιχτή επιλογή και απο τον κόσμο. Και είναι και το λογικό πιστεύω, δρν μπορώ να κατάλαβω και να φανταστώ έναν καλλιτέχνη που θέλει να πάει στον διαγωνισμό, να έχει ετοιμάσει τραγούδι, να έχει βρει ομάδα κλπ και να μην θέλει να ακολουθήσει την μέθοδο που η ΕΡΤ έχει επιλέξει την εκάστοτε χρόνια. Από την στιγμή φυσικά και εννοείται που η αρχική ανακοίνωση δρν αναφέρει πουθενά τον τρόπο επιλογής όποτε είναι προφανές και καθαρό σε όλους ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.( όσοι θέλουν αναθέσεις κλπ το καταλαβαίνω αλλά δεν θα μπούνε καν στην διαδικασία υποβολής. οι υπόλοιποι Είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν την διαδικασία όπως έχει αποφασίσει η ΕΡΤ τον χ τρόπο αν θέλου να συμμετέχουν στην διεκδίκηση της ελληνικής σε εκπροσώπησης όλα τα άλλα είναι να χαμέ να λέγαμε με δήθεν εγωισμούς και απαιτήσεις)

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Το κοινό για μένα πρέπει να συμμετάσχει στην επιλογή του εκπροσώπου μας αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θέλει και η κριτική επιτροπή που τα τελευταία δύο χρόνια έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην διαδικασία επιλογής

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *