Ουκρανία: Με τoυς TVORCHI  και το “Heart Of Steel” στην Eurovision 2023!

Η Ουκρανία ξεκίνησε την αναζήτηση του εκπροσώπου και της συμμετοχής της για την Eurovision 2023. Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός  του “Vidbir 2023” με τους 10 διαγωνιζόμενους.

Το show ξεκίνησε στις 17:00 ώρα Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό μετρό Maidan Nezalezhnosti στο Κίεβο.

 

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Timur Miroshnychenko, Kateryna Pavlenko και Zlata Ognevich.

Τα 10 τραγούδια που διεκδίκησαν το εισιτήριο για το Λίβερπουλ είναι:

1. Moisei – «I’m Not Alone» 

2. OY Sound System – «Ой, тужу»

3. DEMCHUK – «Alive» 

4. Jerry Heil – «WHEN GOD SHUT THE DOOR»

5. FIINKA – «Довбуш»

6. KRUTЬ – «Колискова»

7. Tember Blanche – «Я вдома»

8. Angelina – «Stronger» 

9. 2TONE – «Квітка»

10. TVORCHI – «Heart Of Steel»

Τα αποτελέσματα:

Το αποτέλεσμα καθορίσθηκε κατά 50% από την κριτική επιτροπή και 50% από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι TVORCHI , με το τραγούδι, “Heart Of Steel”. 

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Ουκρανίας; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2023!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Εννοείται πως δεν θα πάει αυτο το τραγούδι. Με τον εθνικό τελικό της Ουκρανίας δεν τελειώνει αλλά τώρα είναι που στην ουσία ξεκινάει η ουκρανική επιλογή, καθως παραδοσιακά ακολουθεί ένας κακοσ χαμός, σκάνδαλα, δράματα, η Τζαμαλα θα ξεκινήσει την αναζητηση και επικύρωση των πιστοποιητικών φρονημάτων των υποψηφίων και στο τέλος θα καταλήξουν να στείλουν κατι άλλο. Τι χες Γιάννη τι είχα πάντα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση και θαυμάζω όμως ειλικρινά είναι ότι το βομβαρδισμένο Κιέβο και εν μέσω πολέμου κατορθώνει να κάνει έναν αξιοπρεπή εθνικό τελικό μέσα σε καταφύγιο με φώτα, σκηνοθεσία και ακουστική κλάσεις ανώτερα ακόμα και από τον ακριβότερο ελληνικό τελικό που έχει διοργανωθεί ποτε. Τους βγάζω το καπέλο.

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Ίσως απ’τις πιο αδύναμες συμμετοχές της Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια.
    Σαν τραγούδι δεν είναι άσχημο,αλλά θεωρώ είναι στο όριο του βαρετού επαναλαμβανόμενο,είναι λίγο φλατ και βγάζει πολύ “αμερικανιά”.
    Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα θεωρώ πως στο κοινό θα πάει από καλά έως μέτρια.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Είναι ότι πιο αδύναμο, αδιάφορο και μέτριο έχουν στείλει. Κάτι μου λέει όμως, ότι δεν θα πάει αυτό, τελικά. Εννοείται ότι λόγω πολέμου το κοινο θα το στηρίξει. Ο,τι και αν στείλει η πολύπαθη Ουκρανία το κοινό θα το κάνει. Μόνο για συναισθηματικούς λόγους το τραγούδι θα βρεθεί στην πεντάδα η δεκάδα. Βέβαια, από την άλλη είναι εξαιρετικά νωρίς για προβλέψεις αφού είναι το πρώτο τραγούδι που ακούμε, αλλά δεν έχει δυναμική σαν τραγούδι γενικότερα. Καμία.

    Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Το τραγούδι είναι σχεδόν ανύπαρκτο, και η δουλεμένη σκηνική παρουσία δεν το σώζει. Είχαν πολλές καλύτερες επιλογές, και πολύ περισσότερο στο κλίμα της περίστασης και των συνθηκών της χώρας, αλλά ίσως φοβήθηκαν μία ακόμα νίκη;
    Συγχαρητήρια, πάντως, στην Ουκρανία που σε κατάσταση πολέμου και τεράστιων στερήσεων, διοργάνωσαν έναν ζωντανό εθνικό τελικό υψηλού αισθητικού και οργανωτικού επιπέδου. Κάτι άλλες χώρες, τσου…

    Απάντηση
  5. Bill
    Bill says:

    Μόλις το άκουσα. Εντάξει βαρέθηκα στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεν θα νικήσει αλλά θα πάει καλά επειδή είναι η Ουκρανία. Θα μου πεις τα ίδια λέγαμε και πέρσι αλλά το Stefania είχε κάποιο ενδιαφέρον. Σίγουρα θα υπάρξουν πολύ καλύτερα τραγούδια από αυτό φέτος και ένα από αυτά θα είναι σίγουρα και της Ελλάδας.

    Απάντηση
  6. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Μου βγάζει πολύ αμερικανιά και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει συμμετοχή Ουκρανίας που έχει ταυτιστεί με έθνικ συμμετοχές με παραδοσιακά στοιχεία. Θεωρώ ότι το τραγούδι δε θα έχει την ίδια απήχηση με τους Kalush Orchestra. Το βλέπω να καταλήγει χαμηλά στη δεκάδα. Υπό άλλες συνθήκες όμως, θα περνούσε αδιάφορο. Μπράβο πάντως στην Ουκρανία που παρά τις δυσκολίες, διοργάνωσε ένα τόσο όμορφο και άψογο από τεχνικής άποψης σόου. Πραγματικά εντυπωσιακό. Να δω εμείς πότε θα κάνουμε έναν τόσο υψηλού επιπέδου εθνικό τελικό. Πιστεύω ότι η ΕΡΤ αν πραγματικά θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά, μπορεί να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο σόου! Μακάρι να συμβεί σύντομα!

    Απάντηση
  7. Giannis
    Giannis says:

    Είναι κρίμα ανάμεσα σε 10 συμμετοχές που οι περισσοτερες ήταν αξιοπρεπεστατες να κερδίζει ενα πολύ μέτριο τραγούδι, το οποίο μόνο Ουκρανία δε θυμίζει αλλά και δε συνεχίζει το σερί έθνικ συμμετοχών στην ουκρανική γλώσσα οι οποίες είχαν ούτως η άλλως μεγάλη απήχηση ανεξάρτητως του πολέμου.
    Πάντως συγχαρητήρια στη Suspilne που διοργάνωσε ένα αξιοπρεπές show υπό αυτές τις δυσμενείς συνθήκες

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μπράβο για την προσπάθεια ενός αξιοπρεπούς εθνικού τελικού υπό τέτοιες συνθήκες αλλά δυστυχώς κέρδισε ένα από τα χειρότερα που είχαν. Ωραίο staging και live για ένα μέτριο-αν και σύγχρονο-κομμάτι… 6/10. Η χειρότερη συμμετοχή της Ουκρανίας από το 2017.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *