Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Sam Ryder προτείνει μια συμμετοχή με ποικιλία για τη Eurovision 2023!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Eurovision 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας, ο Sam Ryder παίρνει θέση και προτείνει πως η επόμενη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να αναδεικνύει τη μουσική ποικιλομορφία και το ταλέντο που χαρακτηρίζουν την καλλιτεχνική κουλτούρα του.

Στη μεγάλη Βρετανική ιστοσελίδα The Sun, έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια ποικίλα πληθώρα ταλέντων, και αυτό που μπορώ να ελπίσω είναι ότι αυτό που συνέβει φέτος ενθάρρυνε άτομα από αυτά τα ποικίλα είδη και υπόβαθρα να σκεφτούν ότι “Η Eurovision δεν σκοτώνει καριέρες.”. Θα μου άρεσε πολύ να είναι ένας θαυμαστής της Eurovision και της ιστορίας της.”

https://www.youtube.com/watch?v=RZ0hqX_92zI

Ενώ το Ηνωμένο Βασιλείο βρίσκεται ακόμα σε κούρσα αναζήτησης του εκπροσώπου του για τη Eurovision 2023, οι φήμες οργιάζουν. Ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι αυτό της 22χρονης Molly Rainford, η οποία έγινε γνωστή μόλις από έντεκα ετών μέσα από τον έκτο κύκλο του Britain’s Got Talent, όπου και ήταν μία από τους φιναλίστ. Το 2022 συμμετείχε στην εικοστή σεζόν του Strictly Come Dancing, μέσα από την οποία απέκτησε μεγάλο κοινό.

Μία πηγή κοντά στους υπεύθυνους για την επιλογή του Βρετανού εκπροσώπου για τη Eurovision 2023 δήλωσε στη Dailymail:

“Η Molly έχει όλα τα χαρίσματα που χρειάζονται για μία τέλεια συμμετοχή για το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει φανταστική φωνή και τεράστιο fan base. … Είναι μια πραγματική ερμηνεύτρια και έχει εργαστεί στο χώρο του θεάματος με σκληρή προσπάθεια. Είναι η επιτομή του τι πρέπει να είναι ο υποψήφιος του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πολύ συναρπαστικό. … Έχει κερδίσει τεράστιo αριθμό νέων υποστηρικτών με τη συμμετοχή της στο Strictly, οπότε ελπίζουμε ότι το έθνος θα την υποστηρίξει.”

Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023!

Πηγή: Metro.uk, Dailymail

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *