Andrew Lambrou: ”Η εμφάνιση μου στη σκηνή της Eurovision θα είναι επική”!

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ, και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλοπουλο, έδωσε, ο Andrew Lambrou, εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για την κυπριακή καταγωγή του, τη συμμετοχή του στον περσινό εθνικό τελικό της Αυστραλίας, Eurovision Australia Decides 2022, αλλά φυσικά και για την Eurovision 2023.

Ο ίδιος δήλωσε πως αυτό που θα δούμε στη σκηνή της Eurovision θα είναι επικό, ενώ περιγράφοντας το τραγούδι του, ανέφερε πως όταν το άκουσε για πρώτη φορά, ανατρίχιασε. Μάλιστα, στόχος του είναι τα πάει τόσο καλά, όσο η Ελένη Φουρέιρα και ακόμα καλύτερα.

Τέλος, αναφέρει ότι η Eurovision ήταν ένα όνειρο που είχε από πολύ μικρός, ενώ του έχουν χαραχτεί στη μνήμη, οι συμμετοχές της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα.

Όπως μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, το τραγούδι του Andrew Lambrou, είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια. Έξω από την γνωστή συνταγή του ΡΙΚ και ένα τραγούδι που προορίζεται για να πάει καλά στο διαγωνισμό και όχι απαραίτητα για να ακουστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως ήταν όλες οι τελευταίες κυπριακές συμμετοχές.

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com, αυτό το διάστημα διαμορφώνεται η τελική μορφή του τραγουδιού, με την συμπερίληψη ζωντανής ηχογράφησης ορχήστρας εγχόρδων της Στοκχόλμης υπό την διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου και παραγωγού Mathias Bylund, ο οποίος είναι και κάτοχος Grammy για την ενορχήστρωση εγχόρδων του άλμπουμ της Taylor Swift “1989”.

Μάλιστα, τέλος Γενάρη με αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να γυριστεί το video clip. Μέχρι την ανακοίνωση του τραγουδιού με τη δημοσιοποίηση του video clip – περί τα μέσα Φεβρουαρίου πιθανότατα – ο Andrew Lambrou συνεχίζει την προετοιμασία καθώς και την επαφή με τα μέσα ενημέρωσης σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία της κυπριακής συμμετοχής; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *