Ιρλανδία: Δείτε το reaction video για τις συμμετοχές του Eurosong 2023!

Τα έξι τραγούδια της εθνικής επιλογής της Ιρλανδίας βγήκαν εδώ και λίγες μέρες στη δημοσιότητα και θα διεκδικήσουν το εισητήριο για το Λίβερπουλ και τη Eurovision 2023 μέσω της εκπομπής The Late Late Show Eurosong 2023 Special που θα προβληθεί σήμερα, 3 Φεβρουαρίου!

Η ομάδα του Εurovisionfun δεν θα μπορούσε παρά να δει και να σχολιάσει τις  υποψηφιότητες της εθνικής επιλογής της Ιρλανδίας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision! Απολαύστε την Μήτικα Κατερίνα, τον Ζευτερίδη Γιώργο και τον Αργυρόπουλο Δημήτρη σε ένα reaction video με αναλυτικό σχολιασμό για τις φετινές συμμετοχές του The Late Late Show Eurosong 2023 Special!

Η τηλεοπτική εκπομπή The Late Late Show Eurosong 2023 Special θα προβληθεί σήμερα στις 23:25 και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του RTÉ.

Οι έξι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισητήριο για το Λίβερπουλ είναι οι εξής:

  1. Adgy “Too Good for Your Love”
  2. Connolly “Midnight Summer Night”
  3. Wild Youth“We Are One”
  4. Leila Jane“Wild”
  5. K Muni & ND “Down in the Rain”
  6. Public Image Limited“Hawaii”

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, δεν θα υπάρξει εσωτερική επιτροπή. Αντιθέτως, μια διεθνής κριτική επιτροπή αλλά και η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη του νικητήριου τραγουδιού. Παρουσιαστής θα είναι ο Ryan Tubridy, ο οποίος είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής The Late Late Show.

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Iρλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *