Ελλάδα: Ακούστε το υποψήφιο τραγούδι της Joanne για την Eurovision 2022!

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, αποτελούσε την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικούσε την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Το κομμάτι που κατέθεσε στην ΕΡΤ ονομαζόταν “Remedy” . Όπως είχε δηλώσει η ίδια, είναι ένα pop ανεβαστικό κομμάτι, το οποίο όμως τώρα, έχει πάρει διαφορετική μορφή από αυτή για την οποία το προόριζαν αρχικά.

Πριν από λίγο, μέσα από τον λογαριασμό της στο TiK ToK, η Joanne αποκάλυψε ένα μέρος του κομματιού που κατέθεσε για την Eurovision 2022.

Παρακάτω ακούστε το Remedy της Joanne:

@its._joanne Well… my new single #TomsDiner is out and i’m super excited! (stream now on Spotify 🥰) Here is also a snippet of my Eurovision 2022 submission called #Remedy in a stripped down version! This song means a lot to me, and I really wanted to share it with you. ♥️ What about a digital release? 👀 #Eurovision #EurovisionGR #Joanne #fyp #foryou #mpesfy #xyzbca #foryoupage ♬ Joanne Remedy – Joanne


Μάλιστα, επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρισκόταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Αφοπλιστικά αδιάφορο!!! Μετά χαιρόμαστε που οι υποβολές υποψήφιων συμμετοχών φτάνουν διψήφιους ή κ τριψήφιους αριθμούς. Αν ειναι σαν κ αυτό αλίμονο κ τρεις Αλή… Ο καθένας υποβάλλει ό,τι του κατέβει
    Αμάντα θα λέμε κ θα κλαίμε! Μακάρι ο πιτσιρικάς να κάνει την έκπληξη. Ήδη μου εχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ελπίζω κ το κομμάτι του να έχει κάτι όμορφο να αφήσει κ να θέλουμε να το ξανακούμε όπως το περσινό.
    Καλή επιτυχία Ελλάδα

    Απάντηση
  2. Spiros B
    Spiros B says:

    Πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν αξίζει να κάνουμε εθνικούς τελικούς (με πολλές συμμετοχές) από τη στιγμή που το 95% των προτάσεων που κατατίθενται είναι άκυρες/ανύπαρκτες. Κι αυτή η Joanne τόσο ωραία φωνή δε μπορεί να βρει ένα δυνατό τραγούδι να υποστηρίξει. Έχει τις προοπτικές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *