Κύπρος: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Andrew Lambrou | Η έκπληξη με την σκηνική παρουσία!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Andrew Lambrou, όπου μαζί με την κυπριακή αποστολή, αλλά και την ομάδα της PANIK Records βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της συμμετοχής του στην Eurovision 2023.

Γυρίσματα για το video clip

To Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της κυπριακής αποστολής και σας μεταφέρουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Αρχικά να πούμε πως ο βασικός λόγος της επίσκεψης του Andrew Lambrou στην Αθήνα είναι τα γυρίσματα του video clip. Ενώ τα αρχικά πλάνα ήθελαν το ΡΙΚ να κυκλοφορεί την κυπριακή συμμετοχή στα τέλη Ιανουαρίου, οι προεδρικές εκλογές μετέφεραν λίγο προς τα πίσω τις όποιες εξελίξεις. Έτσι, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν τα γυρίσματα του video clip, που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα περιλαμβάνουν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά πλάνα.

Σκηνοθέτης του video clip θα είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες (Α. Ράμμος, Κ. Αργυρός, Λ. Γιώρκας, Σ. Ρόκκος, Κλαυδία, Ελ. Φουρέιρα κ.α.).

Η έκπληξη με την σκηνική παρουσίαση

Η έκπληξη που κρατούσε η κυπριακή αποστολή και έρχεται να ανατρέψει αρκετά τα δεδομένα είναι τα πρόσωπα που θα επιμεληθούν την σκηνική του Andrew Lambrou στην σκηνή του Λίβερπουλ.

Αυτό που γνωρίζαμε ήδη είναι πως και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής. Η ανατροπή όμως για την οποία κάνουμε λόγο παραπάνω, είναι πως αυτή την φορά δεν θα είναι μόνος του.

Την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στην M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου!

Η ομάδα αυτή ανέλαβε σκηνοθετικά πολύ μεγάλα projects και σπουδαίους καλλιτέχνες. Μία από τις τελευταίες δουλειές της ήταν και η συναυλία του Marco Mengoni στο San Siro, το μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο στην Ιταλία!

Πότε θα ακούσουμε το τραγούδι;

Στο τέλος Φεβρουαρίου η αγωνία τελειώνει, αφού τότε προγραμματίζεται από το ΡΙΚ και την PANIK Records, να δοθεί στην δημοσιότητα η φετινή κυπριακή συμμετοχή με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του video clip.

Η κυπριακή συμμετοχή αισιοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα στο φετινό διαγωνισμό, ενώ αργά αλλά σταθερά και στον πίνακα των στοιχημάτων η χώρα κερδίζει έδαφος, κάτι που ελπίζουν να συνεχιστεί και μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Σήμερα στα γραφεία της PANIK Records είχαμε και την πρώτη συνάντηση των δύο εκπροσώπων Ελλάδας και Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, αφού για πρώτη φορά μετά το 2018 οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν τις δύο χώρες ανήκουν στην ίδια δισκογραφική.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Μια χαρά ακούγονται όλα και φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό.
    Μακάρι να επιβεβαιωθούν και να δούμε-ακούσουμε κάτι καλό.
    Καλή επιτυχία να χει!

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Όλα πολύ ωραία ακούγονται, επαγγελματικά, με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση. Τα πράγματα χαλάνε στο live act και στο staging. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και στον Άντριου!

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Γιατι έχεις ακούσει ολοκληρωμένο το ελληνικό κομμάτι και δε σου άρεσε η’ απλα δε θέλεις η χώρα σου η Ελλάδα να πάει καλά για να ξέρουμε.. Αχ μελισσουλα μελλισακι… ΕΛΕΟΣ

      Απάντηση
      • Dhmhtrhs
        Dhmhtrhs says:

        Έχοντας ακούσει και τα δύο κομμάτια- επιτροπή κοινού το ένα- και από άλλες πηγές το άλλο- αν και όχι ολοκληρωμένο- η Κύπρος θα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε για σκηνικές παρουσίες κλπ το τραγούδι της Κύπρου είναι μυστηριώδες, τεράστια παραγωγή, συναίσθημα και ταυτόχρονα εμπορικό. Το δικό μας δεν είναι σίγουρα κακό αλλά είναι μια όμορφη μπαλάντα με ένα “κλαπ” χειροκρότημα στο φινάλε που είναι και συνολικά σου αφήνει ένα γλυκανάλατο τρίλεπτο στο τέλος. Θα έχει λογικά τύχη Εσθονίας 2019, Νορβηγία 2021 ή Αρμενίας 2022..

        Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φωνή και παρουσία υπάρχει. Αν υπάρχει και ένα καλό τραγούδι με καλό staging η Κύπρος θα βρεθεί πολύ ψηλά. Μπράβο τους για την όλη οργάνωση, και εκείνοι εκλογές έχουν….
    Τώρα για την ΕΡΤ μάλλον η οργάνωση και η διαφάνεια είναι κάτι άγνωστο.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στον Andrew! Αναμένουμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *