Ελλάδα: Οι τηλεοπτικές αντιδράσεις για την ΕΡΤ και την φετινή μας συμμετοχή συνεχίζονται …

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι τηλεοπτικές αντιδράσεις για την ΕΡΤ, την επικοινωνιακή διαχείριση της συμμετοχής μας στο Λίβερπουλ, αλλά και για τον τρόπο επιλογής του Victor Vernicos στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Γ. Λιάγκας: “Θα πάει άπατο…”

Για πρώτη φορά έπαιξε Eurovision στην εκπομπή του σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1. Με πολύ έντονο επικριτικό σχόλιο ο Γ. Λιάγκας επιτέθηκε στην ΕΡΤ και στην επιλογή της για τον φετινό διαγωνισμό.

Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ…Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision.

Στην εκπομπή μεταδόθηκαν και όσα έγραψε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης στο YouFly για πιθανή ευνοιοκρατία της ΕΡΤ στην διαδικασία επιλογής του.

Όταν το όνομά σου είναι Βίκτωρ και το επίθετό σου Βερνίκος και θέλουν κάποιοι να σε προφυλάξουν από ένα κουτσομπόλη και μικρόψυχο λαό όπως είναι οι Έλληνες, φροντίζουν να σβήσουν το επίθετό σου και να σε παρουσιάσουν ως Βίκτωρ και επειδή το Βίκτωρ σαν όνομα θυμίζει κάτι από το εξωτερικό, μπορεί και να σε βοηθήσει, ενώ το Βερνίκος όσο και να αξίζεις εσύ και το τραγούδι σου μάλλον θα γεμίσει αμφιβολίες για το κατά πόσον με την αξία σου πήρες το χρίσμα και πας στην Eurovision. Μπορεί να ακούγομαι σκληρός, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Έτσι δεν είναι;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Κακώς επελέγη από την ΕΡΤ

Σε παρόμοιο τόνο και ύφος ήταν η κριτική και από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Αφού έδειξαν την χθεσινή εμφάνιση του Victor Vernicos στο euroclub, για την οποία μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο, τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και το υπόλοιπο πάνελ, σχολίασε πως ούτε αυτή την φορά φωνητικά κατάφερε ο εκπρόσωπός μας να τους πείσει.

Είναι αδόκιμα τα φωνητικά του, στην προσπάθεια να αυτοσχεδιάσει ξεφεύγει αρκετά, στο σημείο που αν πάει στο J2US θα πάρει τα ευγενικά 8αρια ή 7αρια. Είναι θέμα φωνητικής τοποθέτησης. Δεν είναι τοποθετημένη η φωνή του, 16 χρονών. Εκτός αν είναι το παιδί φαινόμενο, φαινόμενο όμως δεν είναι. Είναι ένα παιδί με φωνητικά προσόντα που πρέπει να κάτσει να το σπουδάσει να το δουλέψει. Κακώς το παιδεύει η ΕΡΤ, κακώς επελέγη!


Σήμερα μην χάσετε το live μας στο YouTube για την family dress rehearsal στις 15.30 και φυσικά το βράδυ στις 23.30 για τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων του πρώτου ημιτελικού!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Τι νόημα έχει πια ? Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ έστειλε το τραγούδι που ήθελε και φαντάζομαι είναι ικανοποιημένη με αυτό

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και ένας από τους 7 υπαίτιους συν 1 τον ζούλα, δεν έχει βγει να πει ναι είμαστε κλόουν, τσαρλατάνοι ανίκανοι και άχρηστοι. Ναι δε θέλαμε τη Μελίσα και θα στέλναμε ακόμα και τη Μαρία Μαχμούντ.

    Απάντηση
  3. louka
    louka says:

    Απαράδεκτο το πάνελ της Καινούριου. Παρουσιάζουν κακεντρεχή σχόλια μικρόψυχων χρηστών ως και καλά θέσφατα καλλιτεχνικότητας. Ντροπή να έχουν πέσει να φάνε ένα νέο αγόρι για να δικαιολογήσουν εμμονές και νούμερα.

    Απάντηση
  4. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Όταν τα λέγαμε εμείς από το Γενάρη, ήμασταν οι κακοί. Η φετινή μας κατάντια έχει αποκλειστικά τη σφραγίδα της ΕΡΤ. Η επιλογή του εκπροσώπου έγινε με τέτοια αδικαιολόγητη εμμονή που είναι πραγματικά απίστευτο πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που με τις επιλογές τους συνέβαλαν στις υψηλές θέσεις των δύο τελευταίων ετών.
    Η μόνη λύση είναι από την επόμενη χρονιά να επανέλθει ο ελληνικός τελικός ή να γίνει απευθείας ανάθεση σε ένα πραγματικά μεγάλο όνομα που θα το αξίζει.

    Απάντηση
  5. Dimitris
    Dimitris says:

    Ότι και να λέμε η ΕΡΤ έστειλε αυτό που ήθελε. Ενα φιάσκο είμαστε φέτος. Ανυπομονώ να τελειώσει η Γιουροβίζιον να αρχίσουν να ακούγονται και άλλα. Φυσικά θα το ξαναπώ το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Άλλοι είναι οι προβληματικοι της υπόθεσης.

    Απάντηση
  6. Θοδωρης
    Θοδωρης says:

    Μα και να καταφέρει να περάσει ο Βίκτωρ τελικό, πάλι κάτι θα έχετε να λέτε. Τέτοιος σκατιαρης λαός είμαστε. Εδώ βγηκαν κι ελεγαν τότε για το βρακί της Παπαρίζου….Πέρυσι εδώ σαν site δεν έβγαιναν και ξεφτιλιζαν την Αμάντα. Η κατάντια μας δεν έχει τέλος.

    Απάντηση
  7. ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ says:

    Δειτε ολη την εμφανιση στο EUROCLUB του VICTORA εδω https://youtu.be/6vkzx3KPQEUι και θα ακουσετε οτι το παιδι ειναι μια χαρα και στα φωνητικα και σε ολα .Απλα νομιζω οτι αυτη η κριτικη που γινεται, μια ημερα πριν τον ημιτελικο της Ελλαδας ,δεν πρεπει να γινει τωρα. Μετα και εφοσον η εμφανιση στον ημιτελικο, φωνητικα ,γιατι εκει θα ειναι απολυτα ευθυνη του Βικτωρα, δεν ειναι οπως πρεπει ο οποισδηποτε μπορει να πει οτι θελει .

    Απάντηση
    • Louka
      Louka says:

      Πολύ φοβάμαι ότι αυτές οι κριτικές υποκρύπτουν δόλο και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την παρουσίαση του τραγουδιού. Μάλλον είναι πολιτικοκοινωνικά τα κίνητρα, ωστόσο καταδεικνύουν σαφώς τι μίζερος και κακεντρεχής λαός είμαστε. Για να μην πω ξερόλες και άδικοι. Έχοντας δει μόνο ένα απόσπασμα της πρόβας βγάλαμε με μιας το συμπέρασμα ότι το παιδί είναι απλά ένα ατάλαντο βύσμα. Αυτήν τη προσέγγιση υποθάλπουν και οι εκπομπές θέλοντας να κάνουν σαματά και νούμερα.

      Απάντηση
  8. Nick
    Nick says:

    Πραγματικά εκεί στην εκπομπή της Καινούργιου δεν έχετε τι να σχολιάσετε προφανώς γιατί αλλιώς δεν θα κράζατε ένα παιδί 16 χρόνων όλα τα κανάλια που θέλει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του και να εκπροσωπήσει την χώρα του.. οφείλουμε όλοι έστω και τώρα έστω και αν δεν μας αρέσει να σεβαστούμε την επιλογή της ΕΡΤ και να αφήσουμε το παιδί να το ζήσει δείχνοντας την στήριξη μας και όπου βγει. Καταρχήν σε άλλο άρθρο του ιστότοπου σας ένα χρήστης δημοσίευσε κομματι από όλη την προβα που διέρρευσε στο twitter και πραγματικά το παιδί ήταν απίστευτο και έδειξε το μεγαλείο της φωνής του για 16χρονο… Για αυτό ας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας: Καλή επιτυχία Ελλάδα και Βίκτωρα!!!

    Απάντηση
  9. Music -Man
    Music -Man says:

    Άσχετου εκπομπών και σχολίων, φέτος όλοι συμφωνούν πως η EΡΤ τα έκανε μαντάρα. Και σχεδον όλοι θεωρούν μέτριο η αδιάφορο το τραγούδι και ακατάλληλο τον Βίκτωρα. Όσοι έχουν δει αποσπάσματα από το staging act του, μόνο τα χειρότερα λένε. Κάπου ενδιάμεσα σε όλα αυτά είμαι και εγώ. Θεωρώ αξιόλογο το τραγούδι ναι μεν, αλλά όχι με αυτήν την παρουσίαση και όχι φέτος που αποφασίζει στον ημιτελικό μονο το κοινό. Ο,τι και αν γίνει θέλω να ελπίζω σε μια πρόκριση. Καλή επιτυχία θα πω για πολλοστή φορά….

    Απάντηση
  10. Πάνος
    Πάνος says:

    Αυτό με την ηλικία έχει κουράσει πραγματικά. Άλλοι καλλιτέχνες ξεκινάνε από το 0 και δουλεύουν σκληρά χρόνια ολοκληρα για να τα καταφέρουν. Απο την στιγμή που δεν είναι έτοιμος, γιατί πρέπει ντε και καλά να πάει Eurovision? Αν είχε μια ολοκληρωμένη πρόταση και ομάδα από πίσω και το είχαν δουλέψει σκληρά , δεν νομίζω κανένας να έλεγε τίποτα. Φιάσκο φέτος και για να είμαι ειλικρινής δεν θα λυπηθώ ένα παιδί που με τα λεφτά του μπαμπά πήρε την θέση από άτομα που παλεύουν χρόνια ολόκληρα για κάτι τόσο μεγάλο. Ήθελε και πήγε. Δεν το στείλανε με το ζόρι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *