Λιθουανία: Με διαφορετικό φόρεμα θα εμφανιστεί η Monika Linkyte!

Όπως είδαμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τις δύο πρώτες πρόβες της Λιθουανίας, η Monika Linkyte εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά φορέματα, τα οποία ως επί το πλείστον συγκέντρωσαν αρνητικά σχόλια.

Οι ενδυματολογικές αλλαγές όπως φαίνεται δεν σταματούν, μιας και η αποστολή της Λιθουανίας δεν είναι προφανώς ακόμα ικανοποιημένη. Το LRT επιβεβαίωσε ότι το φόρεμα της Monika θα υποστεί κι άλλες αλλαγές πριν από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Η Greta Žvinklytė, η στιλίστρια της λιθουανικής αποστολής εξήγησε:

Το φόρεμα δεν έχει τελειώσει εντελώς ακόμα, σίγουρα θα αλλάξει λίγο. Η σχεδιάστρια δεν έχει κοιμηθεί τις τελευταίες ημέρες και εργάζεται εντατικά για να βελτιώσει και να ολοκληρώσει το φόρεμα. Έτσι, σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Το νέο φόρεμα, σε κεχριμπαρένιο χρώμα, έχει δημιουργηθεί από τον σχεδιαστή Omar Bayoumi με έδρα το Λονδίνο. Το χρώμα επιλέχθηκε λόγω της σημασίας του στην Βαλτική μυθολογία αλλά και της ιδιαίτερης σχέσης που έχει η Monika με αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα φορέματα που φόρεσε η Monika Linkyte στις δύο πρώτες πρόβες της:

Corinne Cumming/EBU

Sarah Louise Bennett/EBU

Ποια είναι η Monika Linkytė;

Η Monika Linkytė, έχει διαγωνιστεί στο παρελθόν στη Eurovision ,το 2015 μαζί με τον Vaidas Baumila με το τραγούδι «This Time».

Φέτος, η τραγουδίστρια κέρδισε άλλη μια ευκαιρία μέσω του εθνικού σόου επιλογής της Λιθουανίας, Pabandom Iš Naujo!, με τη νέα της συμμετοχή Stay.

Το τραγούδι βασίζεται στην τοπική λαογραφία, με τους στίχους «Čiūto Tūto» να χρησιμοποιούνται συχνά στους λιθουανικούς λαϊκούς χορούς ως μαγικά ξόρκια.

Η μουσική ήταν μέρος της ζωής της από την παιδική της ηλικία και από τη στιγμή που έβαλε τα δάχτυλά της στα πλήκτρα του πιάνου, της έγινε σαφές ότι η μουσική θα ήταν σταθερός σύντροφος στη ζωή της.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2023!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *