Λιθουανία: Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Pabandom iš Naujo 2021 θα παρουσιάσουν οι Roop το Discoteque!

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στο δεύτερο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Pabandom iš Naujo 2021, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ζωντανή παρουσίαση του Discoteque, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο ελπίζουν να εκπροσωπήσουν την Λιθουανία στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι Roop έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στον τελικό του Pabandom iš Naujo 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου. Την προσεχή Παρασκευή 22 Ιανουαρίου το Discoteque θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Οι Roop δήλωσαν για αυτό:

Το Discoteque δεν είναι αντιγραφή του On Fire. Αυτό τουλάχιστον θέλαμε. Ένα όμως κοινό τους στοιχείο (εκτός από τα μέλη της μπάντας μας), είναι ότι και τα δύο έχουν έναν παράξενο ήχο. Αυτό μας αρέσει!

The Roop

Φέτος, η δημόσια τηλεόραση της Λιθουανίας αποφάσισε να περικόψει τον εθνικό της τελικό για την Eurovision σε 4 μόλις σόου. Δύο προκριματικούς γύρους, έναν ημιτελικό και τον τελικό.

Οι Roop μετά την περσινή τους νίκη στο Pabandom iš Naujo 2020, θα εκπροσωπούσαν την Λιθουανία με το On Fire, ένα τραγούδι που ήταν ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την νίκη.

Πηγή: eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *