Κύπρος: Στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου η Silia Kapsis για την τελική ηχογράφηση του Liar | Μαζί της η Βικτώρια Χαλκίτη!

Μια ανάσα μας χωρίζει από τα γυρίσματα του επίσημου βιντεοκλίπ της Κυπριακής συμμετοχής για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σύσσωμη η ομάδα, που απαρτίζει τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα πολλά και ενδιαφέροντα που αναμένονται.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των προβών της Silia Kapsis με την καλλιτεχνική ομάδα που στελεχώνει το “Liar“, στο Λος Άντζελες, ήρθε η ώρα και για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού, όπως και θα δωθεί στη δημοσιότητα τον επόμενο μήνα. Σήμερα, λοιπόν, βρέθηκε η Silia Kapsis στο στούντιο ηχογράφησης του Δημήτρη Κοντόπουλου, με σκοπό την τελική ηχογράφηση και τελειοποίηση του “Liar“.

Στο στούντιο δε βρέθηκε μόνη αλλά με έναν ισχυρό σύμμαχο και βοηθό, τη μοναδική Βικτώρια Χαλκίτη.

Ποιος ο ρόλος της Βικτώριας Χαλκίτη στη φετινή συμμετοχή της Κύπρου;

Αναμφίβολα, το όνομα της Βικτώριας Χαλκίτη είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας των φωνητικών πολλών συμμετοχών, ελληνικών και μη. Με μια πορεία στον διαγωνισμό, η οποία ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζεται αμείωτη και σήμερα, δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος σύμμαχος για τη φετινή Κυπριακή αποστολή.

Φέτος, η Βικτώρια Χαλκίτη έχει αναλάβει το έργο της φωνητικής διδασκαλίας της Silia Kapsis. Η συνεργασία των δύο μετρά αρκετό καιρό, ξεκίνησε από όσο η Silia βρίσκονταν στην Αυστραλία και θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια των προετοιμασιών. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα προβών της Silia Kapsis περιλαμβάνει μαθήματα φωνητικής με τη Βικτώρια Χαλκίτη σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα συνοδεύσει την Κυπριακή αποστολή και στο Μάλμε.

Τι ακολουθεί;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ερχόμενο σαββατοκύριακο πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του επίσημου βιντεοκλίπ του “Liar” στη Λεμεσσό της Κύπρου. Σκηνοθέτης του κλιπ θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που σκηνοθέτησε και τα βίντεοκλίπ των ελληνικών συμμετοχών στην Eurovision 2021 και 2022.Το EurovisionFun, κατόπιν πρόσκλησης του ΡΙΚ, θα δηλώσει το παρών στα γυρίσματα και σας καλεί να απευθύνετε ερωτήσεις στην φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στο διαγωνισμό. Εκτός των γυρισμάτων, η Silia θα δώσει συνεντεύξεις σε όλα τα media της χώρας.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της την Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, πριν ξεκινήσει τις πρόβες στην Αθήνα, με τους χορευτές αυτή τη φορά που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή του Malmo Arena.

Η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας του “Liar” αναμένεται να είναι η 29η Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *