Silia Kapsis: Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ εγώ είμαι εδώ για την μουσική

Στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από το Άμστερνταμ, τα τηλεοπτικά κανάλια περίμεναν την Silia Kapsis για την αντίδρασή της στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Κων/νος Ζούλας στον Κύπριο πρέσβη, πάντα με βάση τα όσα αποκάλυψαν τα Νέα.

Η Silia Kapsis δεν είχε ιδιαίτερη γνώση του θέματος, αφού είπε πως τόσο η μητέρα της, όσο και οι άνθρωποι του ΡΙΚ δεν την άφησαν να διαβάσει άρθρα σχετικά με το ζήτημα.

Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ, εγώ είμαι εδώ να τραγουδώ και να χορεύω. Είμαι εδώ για την μουσική.

Σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Silia Kapsis ανέφερε πως προφανώς αν ισχύει κάτι τέτοιο την στεναχωρεί, αφού θέλει την Ελλάδα και την Κύπρο ενωμένες.

Είμαι μισή Ελληνίδα και μισή Κυπραία. Είμαι από την Θεσσαλονίκη και την Λάρνακα. Με στενοχωρεί όλο αυτό. Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είναι ενωμένες. Εγώ θα τραγουδήσω και για τις δύο χώρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Panos
    Panos says:

    Αυτές οι ενώσεις είναι που μας φάγανε. Θα έρθει η ξένη να μας πει ότι θέλει δύο χώρες να είναι ενωμένες. Δηλαδή αν ήταν μισή Ελληνίδα και μισή Ισλανδή, θα ήθελε τις δύο χώρες ενωμένες για το χατίρι των γονιών της; Στην Αυστραλία της να κάνει τον ΟΗΕ, όχι εδώ.

    Απάντηση
    • Nikolaos
      Nikolaos says:

      Και κάπου εδώ να πούμε ότι η κοπέλα είναι περισσότερο ελληνίδα από την Σάττι καθώς έχει μητέρα ελληνίδα και πατέρα Κύπριο ενώ η Σάττι έχει μητέρα Ελληνίδα και είχε πατέρα από το Σουδαν

      Απάντηση
      • Dinle
        Dinle says:

        Εξήγησε μας σε παρακαλώ πως η μία είναι περισσότερο Ελληνίδα από την άλλη όταν κ η δύο έχουν μόνο έναν Έλληνα γονιό.

        Απάντηση
          • Dinle
            Dinle says:

            Γελάω που μιλάς κ για μόρφωση. Η Κύπρος είναι ένα ανεξάρτητο κράτος με Ελληνοκύπριους κ Τουρκοκύπριους πολίτες. Το ‘ελαδιτης’ δεν υπάρχει σαν έννοια. Μπορεί να υπάρχει στο μυαλό κάποιων εθνικιστών που ονειρεύονται ενώσεις. Των ίδιων που θα δε θα δίσταζαν να συγκρίνουν τις δηθεν ελληνικότητες της Μαρίνας και της Σιλια ..

  2. hariton
    hariton says:

    Ακόμα και με τις δηλώσεις της Σίλιας βρίσκετε ευκαιρία μερικ@ να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι. Είπε αυτό που έπρεπε να πει το κορίτσι κι έχει και δίκιο. Είναι εκεί για να εκπροσωπήσει την Κύπρο, όχι για να πάρει θέση υπέρ του ενός καναλιού ή του άλλου (που αν με ρωτάτε και τα δύο κανάλια τα κάνανε μαντάρα). Δεν είναι αυτή η δουλειά της ως καλλιτέχνης και εκπρόσωπος μιας χώρας. Απορώ γιατί αφέθηκαν να δημοσιευτούν σχόλια σαν το παραπάνω που μόνο χολή ξέρουν να βγάζουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *