Μαρίνα Σάττι: Ανυπομονώ για την Eurovision!

Η Μαρίνα Σάττι, μέτα την επιτυχημένη συναυλία της στο Λονδίνο που προκάλεσε ενθουσιασμό στο κοινό δήλωσε ότι ανυπομονεί για την Eurovision και για το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού που παρουσίαζει ο Γιώργος Λίαγκας, η εκπροσωπός μας παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένη και χαρούμενη για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. Αν και άρρωστη, δεν πάρεληψε να μιλήσει για το τραγούδι που θα περιέχει έντονα το ελληνικό στοιχείο και θα ακούσουμε πολύ συντομα όπως εκείνη δήλωσε. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τραγούδι της Ισπάνιας   δήλωσε ότι δεν το έχει ακόμα ακούσει , παράλληλα εμφανώς εξεπλάγην για το ότι ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας σχολίασε το τραγούδι της χώρας του.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθένεται πρωτοί τις τελευταίες εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Orpheus
    Orpheus says:

    Μωρή δημοσιογραφίνα, αφού τη βλέπεις ότι είναι κουρασμένη και ΑΡΡΩΣΤΗ, που σου το λέει κιόλας, τι την πρήζεις με ερωτήσεις?; Ασ’ την να πάει να ξεκουραστεί! Στο κάτω κάτω χρόνο έχει για την Eurovision, θα τα κάνει όλα στον χρόνο της, το ‘χει η κοπέλα πολύ απλά!!!

    Απάντηση
    • Σοφία
      Σοφία says:

      Εδώ πηγαίνουν σε μέρη με πυρκαγιές, φωτιές κλπ και ρωτάνε τους ανθρώπους ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. Αυτό θα την ένοιαζε; Δυστυχώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έτσι είναι

      Απάντηση
  2. Orpheus
    Orpheus says:

    Εντωμεταξύ μέσα σε όλα υπάρχει κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω: Γιατί έχουμε πέσει τόσο πολύ στα στοιχήματα?; Παίζουμε θέσεις 16-17 ενώ έπρεπε να είμαστε 10-12οι τουλάχιστον! Αν βγάζει κάποιος λογική ας μου πει και εμένα να καταλάβω δλδ…

    Απάντηση
    • Christos
      Christos says:

      Δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλάβεις τον τροπο που πανε τα στοιχήματα. Ειδικα στις αρχες ολα ειναι θεμα δημοσιων σχεσεων, αφου τραγουδια δεν υπάρχουν. Και παίζει μετα και ρολο το σε ποιες χωρες στοιχηματιζουν οι eurofans. Αν για παραδειγμα ολοι αρχιζουν και ψηφιζουν μια συγκεκριμενη χωρα τυπου Ιρλανδια, ειτε γιατι ενθουσιαστηκαν που στειλαν κατι διαφορετικο, ειτε γιατι τους πουλησαν το κονσεπτ για μεταξωτες κορδελες και καλα, με μαθηματικους τυπους οι Bookers θα αναγκαστουν να ριξουν τις αποδωσεις της Ιρλανδιας και να την ανεβασουν στη 10αδα. Κατι τετοιο εγινε και πέρυσι με τη συγκεκριμένη χωρα τετοιον καιρο, με εναν διασημο τραγουδιστη με χαλια τραγούδι, για αυτο την αναφέρω ως παράδειγμα μιας και κατι τετοιο φαινεται να γινεται παλι. Τωρα στα δικα μας, οταν η Μαρινα βγαινει και λεει ακομα δεν εχει γινει η τελικη ηχογραφηση, δεν εχουμε ασχοληθει καν για ρουχα και οι αλλοι βγαινουν και λενε θα νικησουμε και ειμαστε ετοιμοι, και ψιλομαπα να ειναι το τραγουδι τους, σε θεμα δημοσιων σχεσεων κερδίζουν.

      Απάντηση
    • Θανάσης
      Θανάσης says:

      Θεωρώ ότι είναι απόλυτα λογικό που πέσαμε στα στοιχήματα, αφού γνωρίζουμε μόνο την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει, χωρίς να έχουμε ακούσει ακόμα το τραγούδι. Αν παρατηρήσεις όλες οι χώρες που μας έχουν περάσει αυτό τον καιρό αποτελούν χώρες που έχουν πραγματοποιήσει εθνικούς τελικούς κτλ οπότε ο κόσμος έχει μια ιδέα για το τι πρόκειται να εκπροσωπήσει τις χώρες αυτές.

      Απάντηση
      • Orpheus
        Orpheus says:

        Και τότε πώς μας πέρασε η Αυστραλία που δεν έχει κάνει ούτε ανακοίνωση ως τώρα?; Ελβετία και Γεωργία πώς είναι 10άδα?; Δε βγάζει λογική…

        Απάντηση
      • Orpheus
        Orpheus says:

        Επίσης να υπενθυμίσω ότι πρόπερσι στα στοιχήματα δεν είχαμε φύγει ποτέ εκτός 10άδας, ακόμα και πριν κυκλοφορήσει το die together ήμασταν 10οι παρόλο που είχε ακουστεί μόνο η ανακοίνωση της εκπροσώπησής μας απ’ την Αμάντα!

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Ναι μονο που την προηγουμενη χρονια ερχομασταν απο ενα τοπ10…Τωρα ερχομαστε απο ενα Βατερλο που ομοιο του δεν εχουμε ξαναζησει.

          Απάντηση
          • Orpheus
            Orpheus says:

            Ισχύει πράγματι αυτό που λέτε αλλά και πάλι. Δεν ήμασταν 9οι πριν ένα μήνα; Επίσης δεν αναφέρουν στην περσινή χρονιά αλλά στην Αμάντα το ’22, όλη τη χρονιά ήμασταν 10άδα και δεν πέσαμε ποτέ, γιατί δε γίνεται και φέτος το ίδιο;

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Γιατι την προηγουμενη χρονια ειχαμε δειξει ικανοι για το τοπ10, τωρα μετα τα περσινα υπάρχουν αμφιβολιες.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *