Νορβηγία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Νορβηγίας, Melodi Grand Prix 2024, όπου εννέα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή των Gate με το τραγούδι “Ulveham”. Στην δεύτερη θέση οι Keiino με το τραγούδι “DAMDIGGIDA” και στη τρίτη θέση η Ingrid Jasmin με το τραγούδι “EYA”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Margaret Berger και οι Gothminister.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 221 βαθμούς νικητές αναδείχθηκαν οι Gate με 18 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξαν οι Keiino με 203 βαθμούς.
  • Οι Keiino πήραν τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήραν 10 δωδεκάρια. Ακολουθούν οι Gate με επτά δωδεκάρια, η Μiia με τέσσερα δωδεκαριά, η Ingrid Jasmin και η Margaret Berger με τρία δωδεκάρια και οι Gothminister με δυο δωδεκάρια.
  • Ούτε ένας από τους υποψήφιους δεν έχουν ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε η Αnnprincess με 21 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Νορβηγίας, Melodi Grand Prix 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 03 Φεβρουαρίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *