Η Petra Mede αποκαλύπτει πληροφορίες για ένα από τα interval acts της Eurovision 2024!

Η Petra Mede, μία εκ των παρουσιαστριών της Eurovision 2024, αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με ένα από τα φετινά interval act, μέσω ενός reel που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, πως θα συμμετέχει σε ένα από τα interval act του φετινού διαγωνισμού, το οποίο φέρει την ονομασία “We just love Eurovision too much”. Η εμφάνιση θα έχει κωμικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει χορό και τραγούδι. Παράλληλα πρόσθεσε πως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται μόνη της στη σκηνή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)


Τι είναι τα Interval Acts; 

Πρόκειται για εμφανίσεις οι οποίες εξυπηρετούν τη ροή του διαγωνισμού. Βρίσκονται εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας και πραγματοποιούνται αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις των συμμετεχόντων χωρών και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.


Η Petra Mede αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των φαν του διαγωνισμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η σουηδική δημόσια τηλεόραση της ανέθεσε την παρουσίαση του διαγωνισμού για τρίτη φορά, μέσα σε μόλις έντεκα χρόνια.

Πολλοί φαν κατατάσσουν τα Interval Acts, στα οποία συμμετείχε η Petra τόσο το 2013 όσο και το 2016, ανάμεσα στις καλύτερες στιγμές του διαγωνισμού. Κατά συνέπεια, οι προσδοκίες για την φετινή της εμφάνιση είναι πολύ υψηλές!


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!


Πηγή: Instagram: @eurovision

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *