Ισλανδία: Τεχνικά προβλήματα στη χθεσινοβραδινή πρόβα της Diljá!

Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε η εκπρόσωπος της Ισλανδίας, Diljá, χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Η Ισλανδική αποστολή ανέφερε πως η περιστρεφόμενη βάση δε λειτούργησε πλήρως κατά τη διάρκεια της πρόβας χθες βράδυ στο σόου που ψηφίζουν οι επιτροπές. Παρόλα αυτά, η αποστολή της Ισλανδίας δεν ανησυχεί και είναι σίγουρη πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί στο αποψινό ζωντανό σόου του δεύτερου ημιτελικού.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή Morgunútvarpið του καναλιού Rás 2, ο Siggi Gunnars, ο Μουσικός Υπεύθυνος το εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα RÚV ανέφερε:

“Η Diljá τα πήγε εξαιρετικά καλά με τη δυνατή σκηνική της παρουσία και το άψογο τραγούδι της. Επαναλαμβάνω αυτό που έχει ειπωθεί από εμένα και από άλλους, κανείς δεν ανησυχεί για τον Diljá. Είναι γεμάτη ενέργεια και όλα είναι υπέροχα μαζί της στη σκηνή. Όλοι πιστεύουν ότι θα είναι τρελό.”

Η Ισλανδία διαγωνίζεται απόψε στο Β Ημιτελικό της Eurovision 2023 στη θέση νούμερο 7 ευελπιστώντας να πάρει ένα από τα δέκα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αντιδράσεις και το σχολιασμό της ομάδας του Eurovision Fun στην ισλανδική συμμετοχή.

Πηγή: eurovoix

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *