Κύπρος: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του “Running”!

Όπως έχει ανακοινώσει το ΡΙΚ, σήμερα (6/3) το απόγευμα μέσα από την εκπομπή, Happy Hour, στις 16.30 θα ακούσουμε για πρώτη φορά την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2020, Running. Λίγο αργότερα και μέσα από το επίσημο κανάλι της Panik στο YouTube, το video clip θα γίνει διαθέσιμο σ εόλο τον κόσμο.

Η αγωνία τελειώνει και για το τραγούδι της Κύπρου, αφού το ΡΙΚ θα δώσει στην δημοσιότητα το τραγούδι που ευελπιστεί να φέρει (τουλάχιστον), την έκτη συνεχόμενη πρόκριση στον διαγωνισμό. Ένα επίτευγμα, που μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι οι χώρες που το έχουν πετύχει.

Όπως διαβάσατε στο χθεσινό μας άρθρο, το Running, είναι ένα pop dance τραγούδι που σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη χροιά του Sandro, «μαγεύει» από το πρώτο άκουσμα!

Τη σύνθεση υπογράφει ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie, που κέρδισε την πρώτη θέση στο «The Voice» της Αυστραλίας το 2016 και συμμετείχε στον εθνικό τελικό της χώρας για την περσινή Eurovision. Υπόλοιπα μέλη της συνθετικής ομάδας είναι ο Γερμανός τραγουδιστή και συνθέτη Octavian, ο τραγουδοποιός και μουσικό παραγωγό Sebastian Metzner Rickards, ο ίδιος ο Sandro, καθώς και ο Teo Arkitekt. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ένας από τους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες, ο Marvin Dietmann, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιμελήθηκε την εμφάνιση της Αυστρίας στη Eurovision του 2014.

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Αλέξανδρος Κωστελίδης, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του video clip της Άννας Βίσση “Φλεγόμενος Τροχός” και πολλών άλλων σημαντικών projects.

Ραντεβού λοιπόν στο ΡΙΚ1 στις 16.30 και αμέσως μετά στις 18.00 στο κανάλι της Panik Records στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *