Το συγκρότημα Μέλισσες για πρώτη φορά εμφανίζεται “θετικό” για να συμμετάσχει στην Eurovision!

Είναι ίσως το δημοφιλέστερο συγκρότημα αυτή την στιγμή σε Ελλάδα και Κύπρο και μετά από πάρα πολλά χρόνια σιωπής σε σχέση με τον διαγωνισμό της Eurovision, φαίνεται πως έδωσαν ένα πρώτο θετικό σημάδι για μια ενδεχόμενη συμμετοχή. Μιλάμε φυσικά για τις Μέλισσες του Χρήστου Μάστορα, μία φωνή που η ΕΡΤ και το ΡΙΚ θα ήθελαν στο διαγωνισμό.

Νέο τραγούδι και video clip

Οι Μέλισσες που συστήθηκαν θα λέγαμε στο ελληνικό κοινό, μέσα από την συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό για την Eurovision 2020 με τον Κινέζο, κυκλοφόρησαν σήμερα το καινούριο τους τραγούδι. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Viktoria και κυκλοφορεί από την Panik Records. Οι Μέλισσες στο συγκεκριμένο τραγούδι συνεργάστηκαν με τον DJ Kas και είναι πραγματικά μια συνύπαρξη έκπληξη.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε η πρωταγωνίστρια του video clip, είναι η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλη.

Μέλισσες και Eurovision

Αν και σχεδόν κάθε χρόνο είναι από τα ονόματα που φημολογούνται για τον διαγωνισμό, τόσο οι Μέλισσες γενικά, όσο και προσωπικά ο Χρήστος Μάστορας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ως προς αυτό το ζήτημα. Γνωρίζουμε ότι κατά καιρούς έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν.

Για πρώτη φορά, αν και πάντοτε τα video clip τους πλημμυρίζονται από αντίστοιχα σχόλια, οι Μέλισσες αντέδρασαν με μια καρδούλα (που στην γλώσσα του YouTube σημαίνει like), στο σχόλιο θαυμαστή τους ότι πρέπει να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Το παραπάνω φυσικά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αν και όπως σας είπαμε οι Μέλισσες δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις στα social media τους, μπορεί όμως να είναι και ενδεικτικό των διαθέσεών τους.

 

Με την Ελλάδα να έχει ήδη επιβεβαιώσει εδώ και καιρό την συμμετοχή της στην Eurovision 2021, το ενδεχόμενο ενδιαφέρον των Μελισσών, θα μπορούσε να ανακατέψει την τράπουλα στην Κύπρο και να επηρεάσει τις εκεί εξελίξεις;

Θα θέλατε να δείτε τις Μέλισσες στον διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *