Μολδαβία: Στην Ελούντα η Natalia Gordienko μαζί με όλη την Dream Team | Πυρετώδεις προετοιμασίες για το τραγούδι της Eurovision 2021!

Στην Ελούντα, αγαπημένο μέρος των διακοπών τους για όλη την Dream Team, βρίσκεται η Natalia Gordienko. Στο ξενοδοχείο Elounda Peninsula, μαζί με τον Philipp Kirkorov και τον Ηλία Κοκοτό, η εκπρόσωπος της Μολδαβίας στην Eurovision 2021 περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά ετοιμάζεται και για την συμμετοχή της στον επόμενο διαγωνισμό.

Η Natalia Gordienko που θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία και στην Eurovision 2021, όπως πρώτα διαβάσατε μέσα από το Eurovision Fun, θα συνεργασθεί και αυτή την φορά με την Dream Team. Το τραγούδι της θα υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, ενώ την σκηνική της εμφάνιση θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Project manager φυσικά θα είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Сказочный вечер в кругу потрясающих людей,друзей ♥️ @fkirkorov , @anilorak , @iliaskokotos , @artem 😍🔥 look by @miabella_miacebotari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa) στις

Σύντομα θα είναι στην Ελούντα και ο Δημήτρης Κοντόπουλος για την πρώτη πράξη θα λέγαμε του έργου, ενώ μέσα στον φθινόπωρο η Natalia Gordienko θα προχωρήσει στην ηχογράφηση του τραγουδιού, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα της στο Ρότερνταμ.  Ο χρόνος είναι αρκετός ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχει δρομολογηθεί και το video clip της συμμετοχής.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο το τραγούδι της Natalia Gordienko για την Eurovision 2021 δεν θα θυμίζει σε τίποτα την φετινή της συμμετοχή. Πρόκειται για ένα dance τραγούδι, που η εκρηκτική εμφάνιση της Natalia αναμένεται να απογειώσει στην σκηνή της Ahoy Arena.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *