Ιταλία: Δείτε την εμφάνιση των Måneskin στο RTL 102.5!

Πριν λίγες μέρες οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στην Eurovision 2021 Måneskin με το τραγούδι Zitti e Buoni εμφανίστηκαν στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL 102.5.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνισή τους παρακάτω:

Οι Måneskin γύρισαν το εφεδρικό live on tape performance τους την προηγούμενη εβδομάδα στα στούντιο της RAI στο Μιλάνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ιταλική συμμετοχή  στην Eurovision 2021!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Εκπληκτικοί!!! Αναμενόμενο όμως.

    Αυτό που με προβληματίζει κάπως για το Μάιο είναι ότι η Ευρώπη συνήθως περιμένει από την Ιταλία έναν στερεοτυπικό ήχο τύπου canzone και γι’ αυτό ίσως η συγκεκριμένη συμμετοχή να ξενίσει.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    To τραγουδι αν και είναι λίγο μακριά από τα γούστα μου(δεν νομίζω να το άκουγα στο YouTube χαλαρώνοντας για παράδειγμα) είναι αρκετά ψηλα στην κατάταξη μου(ακριβώς το ίδιο και το dark side της Φιλανδίας,αν και το φιλανδικό μου αρέσει περισσότερο). Από εκεί και πέρα είναι μια αξιοπρεπέστατη συμμετοχή με πολύ καλό live, αλλά όπως ειπώθηκε και προηγουμένως αμφιβάλλω για το τι θα κάνει το Μάιο τόσο η Ιταλία όσο και η Φιλανδία(μεταξύ των δύο η Φιλανδία έχει καλύτερες πιθανότητες κατά τη γνώμη μου). Στη Eurovision εξάλλου, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, τέτοιες συμμετοχες συνήθως πάνε μέτρια με μοναδική (λαμπρή) εξαίρεση στο πρόσφατο παρελθόν την νίκη των lordi.
    Για να δούμε…

    Απάντηση
    • όχι άλλο κάρβουνο
      όχι άλλο κάρβουνο says:

      Εντελώς προσωπική μου άποψη: η νίκη των Lordi είχε να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με αυτό που παρουσίασαν επί σκηνής και όχι τόσο με τη μουσική/καλλιτεχνική αξία του τραγουδιού, που, για το είδος το οποίο υπηρετεί είναι πολύ μέτριο. Και μιλώ και ως φαν της ροκ και μέταλ μουσικής.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Δεν μπορώ να κρίνω το συγκεκριμένο είδος μουσικής, γιατί όπως είπα δεν είναι πολύ κοντά στα δικά μου μουσικά ακούσματα. Καταλαβαίνω όμως τι λες, υπάρχει το καλό το μέτριο και το κακό σαν σύνθεση κομμάτι είτε είναι ροκ,μέταλ,ποπ,jazz κλπ.
        Θα συμφωνήσω όμως ότι η σκηνική παρουσία και συγκεκριμένα η αμφίεση τους έδωσαν την νίκη.

        Απάντηση
      • Lalaraf
        Lalaraf says:

        Νομίζω υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει κάτι παρόμοιο με τους Lordi, γιατί στο τουίτερ γινόταν χαμός με την εμφάνιση τους στο sanremo και είναι και Ιταλία, που τα τελευταία χρόνια τα πάει καλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο… Θα μάθουμε το Μάιο…

        Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Eκπληκτικοί είναι, έχουν πολύ καλύτερα τραγούδια όμως. Αυτή η μία φράση που επαναλαμβάνεται συνέχεια ως ρεφρέν ρίχνει πολύ το κομμάτι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *