Κύπρος: Απομακρύνεται το σενάριο Καλομοίρα!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τις τελευταίες μέρες, η Καλομοίρα δεν κατέθεσε στην ΕΡΤ την πολυαναμενόμενη συμμετοχή για τον διαγωνισμό της Eurovision 2022! Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η ομάδα της Καλομοίρας εξέταζε το σενάριο η αγαπημένη τραγουδίστρια να βρεθεί για δεύτερη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού με τα χρώματα της Κύπρου.

 

Σύμφωνα ωστόσο με το σημερινό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ “Love it”, αυτό το σενάριο φαίνεται να απομακρύνεται. Συγκεκριμένα, δημόσιογράφος της εκπομπής δήλωσε:

Η Kαλομοίρα έκανε μία κρούση στο ΡΙΚ, για να δώσει εκεί το τραγούδι που ετοίμασε με τον Mohombi και Claydee! Όμως το ΡΙΚ αποφάσισε μετά από χρόνια να βάλει κυπριακό χρώμα στη συμμετοχή τους, δηλαδή να υπάρχει Κύπριος συνθέτης! Τα τελευταία χρόνια με την Κύπρο συμμετέχουν ξένοι συνθέτες και οι καλλιτέχνες προέρχονταν από την Ελλάδα και αυτό δημιούργησε αντιδράσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η Καλομοίρα φαίνεται να μην συμφώνησε με το ΡΙΚ, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, στην εκπομπή αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι δεν θα αποτελέσει έκπληξη το να δούμε Κύπριους καλλιτέχνες μεγάλης εμβέλειας να αναλαμβάνουν τη σύνθεση της κυπριακής συμμετοχής!

Απ’ ό,τι φαίνεται φέτος θα αργήσουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο 38ος εκπρόσωπος του νησιού της Αφροδίτης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Τι πιστεύετε; Θα δούμε φέτος Κύπριο καλλιτέχνη να εκπροσωπεί την Κύπρο;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για να μαθένετε όλα τα νέα σχετικά με την Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες στον ταξίδι μέχρι το Τορίνο!

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Λουκάς
    Λουκάς says:

    Κάποιες αντιδράσεις από μια μικρή μερίδα κομπλεξικων, η πλειοψηφία της Κύπρου δεν έχει πρόβλημα να την εκπροσωπούν τραγουδιστές από την Ελλάδα, όσο για ξένους συνθέτες καλό είναι να δοκιμάσουμε κάτι εγχώριο.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δυστυχώς όλο αυτό προκλήθηκε κατά βάση από τις περσινές -ακομψες κατ’εμε- δηλώσεις της Αλέξια.
    Φέτος θεωρώ πολύ πιθανόν να δούμε τον Χατζηγιάννη στη σύνθεση της κυπριακής συμμετοχής(όπως είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό) χωρίς να αποκλείω το να είναι στην ερμηνεία είτε Ελλαδίτης είτε Κύπριος.
    Στα θετικά ότι η Κύπρος θα αλλάξει λίγο τη πεπατημένη της που από το 2016 αναζητά κυρίως ξένους συνθέτες.
    Όσο για την Καλομοίρα, ελπίζω να δοκιμάσει και του χρόνου είτε με την Ελλάδα είτε έστω με την Κύπρο. Ακόμα είναι νεότατη και προσωπικά θεωρώ πως έχει αυτή την ενέργεια που αναζητείται στη Eurovision.

    Απάντηση
  3. Music-Man
    Music-Man says:

    Ο,τι καλύτερο εύχομαι για την μεγαλόνησο μας που είχε σπουδαίες φωνές και σύνθετες! Θα βρει σίγουρα και τραγουδιστή και σύνθετη! Ούτε η Καλομοίρα θα με χαλούσε πάντως!

    Απάντηση
    • MadProfessor
      MadProfessor says:

      Ελληνοαμερικανίδα είναι και μάλιστα Αμερικανίδα πολίτης αφού είπες να παίξεις με τις λέξεις. Όσον αφορά το Ρικ είχε ήδη προ πολλού αναθέσει σε συνθέτη την επόμενη κυπριακή συμμετοχή. Θα ηταν μεγάλη γαϊδουρια να τον ακυρώσει για να στείλει την Καλομοίρα επειδή άλλαξαν τα σχέδια της ίδιας. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση αν την επέλεγε μήπως δεν θα έκραζες πάλι για κάτι άλλο; Στανταράκι.

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Απ’οτι φαίνεται εσυ είσαι αυτός που ακολουθείς τα σχόλια μου συνέχεια και κράζεις.

        Ελληνίδα είναι. Απο Έλληνες γονείς.

        Με τις λέξεις δεν παίζω καθόλου, ίσα ίσα.

        Όσο για το ΡΙΚ και τις γαιδουριές αστο….. είδαμε πέρσι τι ΚΑΡΑΓΑΙΔΟΥΡΙΑ εκανε το ΡΙΚ που εριξε ακυρο στον Σαντρο που θα πηγαινε το 2020 και λογω πανδημίας ακυρώθηκε ο διαγωνισμός. Το πέταξε σαν την μύγα απο το ζυμάρι ,δεν τίμησε κάν την ίδια του την επιλογή το ΡΙΚ που ήταν ο Σάντρο.

        Είναι σοβαρό να αυτοακυρώνεται έτσι μία κρατικη τηλεόραση? Ήταν ντροπιαστικό αυτο.

        Και τελικά τον αλλαξε με την Ταγκρινού που πάτωσε. Ε, καλα να πάθουν.

        Απάντηση
        • MadProfessor
          MadProfessor says:

          Τοσα ξερεις τοσα λες. Ο Σαντρο(ο οποιος εκτοτε αλλαξε ξανα ονομα) μονος του αυτοακυρωθηκε. Του ειχαν προταθει πολλα καλυτερα τραγουδια ( πχ αυτο που ειχε ερθει δευτερο στο νορβηγικο τελικο) αλλα τα απερριψε ολα γιατι ηθελε να παει με δικη του συνθεση. Το Ρικ υπεκυψε (εν μερει) και τον αφησε να γραψει μαζι με τον Αρκουρι το τραγουδι που ηθελε και ειδαμε τα αποτελεσματα. Πούντος ο Σαντρο εκτοτε; Η Τσαγκρινου εξακολουθει να κανει καριερα και το El Diablo εφτασε τα 30εκ streams. Facts

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *