Philipp Kirkorov: ”Η συμμετοχή της Ρωσίας για την Eurovision 2022 είναι σχεδόν έτοιμη”!

Ο Ρώσος ποπ τραγουδιστής Philipp Kirkorov, αποκάλυψε χθες τα σχέδια του για τη συμμετοχή της Ρωσίας, στην Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του ιδίου στα τοπικά μίντια της χώρας, αναφέρθηκε στον επερχόμενο διαγωνισμό, αποκαλύπτοντας, πως η συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία, στο Τορίνο είναι έτοιμη.

Το τραγούδι είναι σχεδόν έτοιμο. Ο καλλιτέχνης είναι έτοιμος, μπορεί να είναι αυτός ή αυτή. Νομίζω ότι η επιλογή μου δεν θα σας απογοητεύσει και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Philipp Kirkorov, όλες οι λεπτομέρειες αναμένονται τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Το κανάλι Russia θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της χώρας για τον επόμενο διαγωνισμό, οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κατά πάσα πιθανότητα στο project για την συμμετοχή της Ρωσίας θα δούμε να εμπλέκεται η Dream Team. Οι Philipp Kirkorov και Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής, ενώ ο Ηλίας Κοκοτός θα είναι ο project manager όλου του εγχειρήματος.

Δύο τρίτες και μία έβδομη θέση είναι τα τελευταία πλασαρίσματα της Dream Team με τα χρώματα της Ρωσίας στον διαγωνισμό και το καλό αυτό σερί θέλουν να συνεχιστεί.

Μέχρι τότε δείτε το άρθρο μας για τους καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Ρωσία, στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Ρωσία στην Eurovision 2022!

Πηγή: ria

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *