Ελλάδα: Είναι δέκα και είναι όλοι τους υπέροχοι!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τον τελευταίο μήνα το Eurovisionfun σας παρουσίασε τις προτάσεις του για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 και κάτι μας λέει πως δεν θα σπάσει το σερί μας ούτε αυτή την φορά και κάπου ανάμεσα τους, βρίσκεται ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό!

Είναι 10 και είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι, με υπέροχες φωνές και μουσικό εκτόπισμα αρκετό, ώστε να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή της Eurovision, σηκώνοντας με επιτυχία τα ελληνικά χρώματα.

Πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες, τρεις ομογενής και εφτά εγχώριοι καλλιτέχνες, τρεις καλλιτέχνες της COBALT, δύο της MINOS, μία της Panik, και τέσσερις ακόμη σε μικρότερες δισκογραφικές ή δισκογραφικές του εξωτερικού. Καλλιτέχνες που μπορούν να τραγουδήσουν ποπ, έθνικ, εναλλακτικό, τζαζ, ακόμα και όπερα. Καλλιτέχνες που μιλούν ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά ακόμη και ιταλικά. Καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, που ό,τι όμως κάνουν το κάνουν καλά και ο καθ΄ένας πολύ επιτυχημένα στον τομέα του. Είναι από 19 μέχρι και 42 ετών, αλλά το ταλέντο τους  ήταν αυτό που μας έκανε να τους συμπεριλάβουμε στην λίστα μας.

Θα μου πείτε είναι όλα αυτά αρκετά για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα στην Eurovision; Σαφώς και όχι. Η ΕΡΤ όμως και η καλλιτεχνική ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις συμμετοχές μας τα δύο τελευταία χρόνια, έχουν αποδείξει πως γνωρίζουν αυτό που απαιτείται προκειμένου η ελληνική σημαία να τερματίζει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας του τελικού. Το ίδιο πιστεύουμε θα συμβεί και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται από το ότι μόλις τρεις χώρες (Ελλάδα, Ιταλία και Ουκρανία), έχουν καταφέρει να βρεθούν στο τοπ10 τα δύο τελευταία χρόνια.

Δεν σας παρουσιάζουμε ξανά τους 10 καλλιτέχνες, αρκεί να επισκεφθείτε τα σχετικά άρθρα για αυτό:

Το επόμενο χρονικό διάστημα εννοείται πως θα υπάρξουν και άλλοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ενδιαφερθούν για την ελληνική εκπροσώπηση και για τους οποίους θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Είναι πολύ νωρίς εξάλλου ακόμα και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να ψηφίζετε στο poll μας, δείχνοντας μας την προτίμησή σας, για τους 10 καλλιτέχνες που σας παρουσιάσαμε!

Μην χάσετε το live μας στο YouTube μέσα στην εβδομάδα, όπου θα συζητήσουμε και για τους δέκα, αποκαλύπτοντας ποιοι από αυτούς όντως ενδιαφέρονται και πιθανότατα θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο, ποιοι το σκέφτονται και ποιοι όχι.

Τα αποτελέσματα του poll θα γίνουν γνωστά την ημέρα του live μας στο YouTube.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις μας για Stefania και Amanda, που έγιναν αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2019 και 2021 εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2023 μόλις ξεκίνησε!


Για Eurovision συζητήσεις όλο τον χρόνο, μπείτε στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο Facebook.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από τις εξελίξεις για τον αγαπημένο σας διαγωνισμό:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχω μια διαίσθηση ότι του χρόνου μετά από 13 χρόνια θα μας εκπροσωπήσει άνδρας solo…
    Οι αγαπημένοι μου μεταξύ των προτάσεων σας: Τάμτα Leon of Athens Μελίσα Φιλιππακης κουρτης και Μπρεαζου.

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Μόνο Φιλιππάκης- που δε θα πήγαινε ούτε μια στο εκατομμύριο- και πάλι με ένα δυνατό κομμάτι και μόνο. Ο μόνος άξιος διαδοχος της Αμάντα. Οι υπόλοιποι ούτε καν άξιοι αναφοράς

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *