Φινλανδία: Δείτε το reaction video για τις συμμετοχές του UMK 2023!

Απέχουμε κάτι λιγότερο από ένα μήνα μέχρι τον εθνικό τελικό της Φινλανδίας για την Eurovision 2023Uuden Musiikin Kilpailu και τις προηγούμενες δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι επτά συμμετοχές, ολοκληρώνοντας το παζλ του φετινού εθνικού τελικού της χώρας.

Η ομάδα του Εurovisionfun δεν θα μπορούσε παρά να δει και να σχολιάσει τις 7 υποψηφιότητες της Φινλανδίας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη , τον Μπαρμπούτη Πασχάλη και την Γιαλετζή Στέλλα σε ένα reaction video με αναλυτικό σχολιασμό για τις φετινές συμμετοχές του UMK 2023!

Τα εφτά τραγούδια του Uuden Musiikin Kilpailu 2023

Mόλις λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η κυκλοφορία των εφτά τραγουδιών που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στην Eurovision 2023. Οι εφτά συμμετοχές είναι οι εξής (κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε):

  1. Keira“No Business on the Dance Floor”
  2. Benjamin – “Hoida Mut”
  3. Robin Packalen – “Girls Like You”
  4. Lxandra – “Something to Lose”
  5. Käärijä – “Cha Cha Cha”
  6. KUUMAA – “Ylivoimainen”
  7. Portion Boys – “Samaa Taivasta Katsotaan”

Υπενθυμίζουμε πως μετά την κυκλοφορία των εφτά τραγουδιών, το μόνο που μένει είναι η διεξαγωγή του εθνικού τελικού, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. Το UMK 2023 θα διεξαχθεί στο Turku με οικεδοσπότη τον Samu Haber.

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *