Ελλάδα: Με τη Stefania στο Ρότερνταμ;

Πριν από λίγο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η επικρατέστερη εκπρόσωπος της Ελλάδας, στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που λάβει χώρα στο Ρότερνταμ τον Μάιο του 2020.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής, που ανήκει στη δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, αναφέρει ό,τι η νεαρή τραγουδίστρια έχει τις περισσότερες πιθανότητες  για να είναι αυτή η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο μουσικό Διαγωνισμό.

Ο λόγος για την Stefania που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό, έχει κάνει όμως τα πρώτα της μουσικά βήματα στην Ολλανδία, την χώρα που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2020.

Στο poll του EurovisionFun, για το Ποιος καλλιτέχνης, από όσους δημόσια εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να μας εκπροσωπήσουν, θα θέλατε να δείτε με τα ελληνικά χρώματα στο Ρότερνταμ, πήραμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Η επιλογή σας, με περισσότερο από 40% ήταν η 17χρονη Stefania, η οποία ψηφίστηκε πολύ κυρίως από Ολλανδία κ Βέλγιο.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ της εκπομπής, επιβεβαιώνει και το δικό μας ρεπορτάζ όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα μας άρθρα. Το προσεχές διάστημα η ΕΡΤ θα ανακοινώσει μία επιτροπή, που θα αναλάβει να προτείνει στο Δ.Σ. τον τρόπο ανάδειξης της επόμενης συμμετοχής μας.

Η ΕΡΤ προσανατολίζεται στην απευθείας ανάθεση ενός καλλιτέχνη και στην συνέχεια ανεύρεσης του τραγουδιού μέσω open call, χωρίς όμως να αποκλείεται φυσικά και η απευθείας επιλογή και στο τραγούδι, εφόσον βρεθεί κάτι πολύ καλό.

Ποια είναι η Stefania;

H Στεφανία, είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το γεγονός ότι είναι γνωστή στην Ολλανδία (έχει 200.000 followers στο instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες, ίσως θα ήταν μία καλή επιλογή για την ΕΡΤ.

Πως θα σας φαίνονταν η ιδέα να μας εκπροσωπήσει η Stefania το 2020 στην Ολλανδία;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Ο,τι πιο φρέσκο μπορούμε να στείλουμε πολύ καλή επιλογή αν ξ ΕΡΤ καταλήξει σε αυτό το κορίτσι! Επίσης συμφωνώ με το open call Και να επιλέξει το κοινό και μια επιτροπή από ειδικούς το τραγούδι με 60% το κοινό και η Επιτροπή 40%!!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της πιθανής εκπροσώπησης της χώρας μας από την 17χρονη Stefania, ελληνικής καταγωγής που ζει και κάνει καριέρα στην […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *