Ελλάδα: Η ΕΡΤ για την έναρξη της νέας γιουροβιζιονικής σεζόν! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η νέα γιουροβιζιονική σεζόν έχει ξεκινήσει και όλη η Eurovision κοινότητα είναι ενθουσιασμένη με τον διαγωνισμό που επιστρέφει το 2021! Το Eurovision Fun πιστό στις επάλξεις της ενημέρωσης, με αφορμή την αρχή της νέας περιόδου, επικοινώνησε με την πλέον αρμόδια πλέον στην ΕΡΤ για το project, κα Δώρα Χειράκη, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας.

Οι πρώτες δηλώσεις της ΕΡΤ για την νέα σεζόν

Η Δώρα Χειράκη, έμπειρο στέλεχος της ΕΡΤ, αλλά νέα σε ηλικία, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια της σε όλες τις θέσεις ευθύνης από τις οποίες πέρασε, εδώ και ένα μήνα περίπου προΐσταται της μεγαλύτερης διεύθυνσης της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, έχοντας υπό την ευθύνη της και όλα όσα σχετίζονται με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Η κα Χειράκη δέχτηκε με χαρά να μας μιλήσει. Όπως μας εξήγησε αυτή την στιγμή η ΕΡΤ βρίσκεται στη φάση της συμπλήρωσης των απαραίτητων εγγράφων και διαδικαστικών για την επισημοποίηση της συμμετοχής μας στην Eurovision 2021. Η καταλυτική προθεσμία για την προκαταρκτική δήλωση συμμετοχών των χωρών είναι η 21η Σεπτεμβρίου.

Όπως μας τόνισε, η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εταιρική επικοινωνία της ΕΡΤ, έχει και όρεξη, αλλά και διάθεση. Συνεπικουρούμενη και από την βούληση της διοίκησης για στροφή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης σε πιο νεανικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η Eurovision θα παίξει σημαίνοντα ρόλο τόσο στο πρόγραμμα, όσο και στον γενικότερο σχεδιασμό. Η Eurovision 2021 διεξάγεται σε μία δύσκολη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, αλλά η ΕΡΤ είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις δύσκολες περιστάσεις που έχουν διαμορφωθεί. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν η ΕΡΤ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και περισσότερα, έχοντας όμως λάβει την υπόσχεση ότι μας περιμένουν όμορφα πράγματα!

Ξεκίνησε το ταξίδι μας για την Eurovision 2021

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας ενημερώσαμε ότι τις επόμενες ημέρες επίκειται και η πρώτη συνάντηση της ομάδας της ΕΡΤ με τους συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021, όπου και θα συζητηθούν οι πρώτες λεπτομέρειες και ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί.

Εμείς οφείλουμε να σημειώσουμε την διάθεση, αλλά και την όρεξη και την μεθοδικότητα που ακούσαμε στα λόγια της Δώρας Χειράκη και αυτό δεν σας κρύβουμε ότι μας γεμίζει χαρά! Νομίζω ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι τα βήματα που πραγματοποίησε η ΕΡΤ στη θετική κατεύθυνση, όσο αφορά την τηλεοπτική εκμετάλλευση του Διαγωνισμού της Eurovision, θα συνεχισθούν. Αν μέσα σε αυτό συνυπολογίσουμε και την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την φετινή συμμετοχή μας, αισιοδοξούμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το Μάιο στο Ρότερνταμ, από όλες τις απόψεις.

Το ταξίδι μας για την Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και για να το παρακολουθήσετε με κάθε λεπτομέρεια μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *