Ελλάδα: Έφυγε για την Σόφια η ελληνική αποστολή | Καλή επιτυχία Stefania!

Φεύγει για την Σόφια αυτή την ώρα η ελληνική αποστολή, για το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής μας, στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενό μας άρθρο, έξι χώρας θα πραγματοποιήσουν μέσα στα σαββατοκύριακο τα γυρίσματα του live on tape video των συμμετοχών τους, Ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος.

Σε λίγη ώρα πετάει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών – “Ελ. Βενιζέλος”, η Stefania μαζί με τους τέσσερις χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης και Κώστας Παυλόπουλος.

Μαζί τους φυσικά θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, υπεύθυνος για την σκηνοθετική επιμέλεια της συμμετοχής μας, τόσο για το live on tape, όσο φυσικά και για την εμφάνιση της συμμετοχής μας στην Ahoy Arena τον Μάιο.

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί της EBU, παρούσα στο γύρισμα θα είναι και η αρχηγός αποστολής μας στον φετινό διαγωνισμό Σοφία Δρανίδου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Stefania με τους χορευτές της εργάζονταν πυρετωδώς για το live on tape της συμμετοχής μας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, έχει σχεδιάσει την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει η Stefania μαζί με τους χορευτές που θα την συνοδεύσουν επί σκηνής. Αυτό που θα παρουσιάσει η ελληνική αποστολή στο live on tape θα είναι σε μεγάλο ποσοστό και αυτό που θα δούμε στην σκηνή του Ahoy Arena τον Μάιο, με κάποιες φυσικά διαφοροποιήσεις για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους.

Αν και με βάση τα όσα αποφάσισαν οι διοργανωτές, τα live on tape videos δεν θα χρησιμοποιηθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή: Καλή Επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που θα συμβούν στην Σόφια, στο σημαντικό αυτό σαββατοκύριακο!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Ένα έχω να ρωτήσω! Η σκηνική εμφάνιση που έχει σχεδιάσει ο Φωκάς για τη στεφανια σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις που είχε σχεδιάσει ο Φωκάς τα περασμένα χρόνια… πως σας φαίνεται??

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *