Κύπρος: Στις 9 Μαρτίου η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Μέσα από το Eurovisionfun διαβάσατε πρώτα, πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος συγκαταλέγεται μεταξύ των δημιουργών που θα ανακοινώσει το ΡΙΚ για την συμμετοχή του στην Eurovision 2022, η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλέον από όλα τα ΜΜΕ, ενώ πλέον γνωρίζουμε και την ημερομηνία ανακοίνωσης του τραγουδιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lifeNewscy, η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, όπου η Ανδρομάχη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, μπήκε στο στούντιο και ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Εκεί βρισκόταν και ο συνθέτης του τραγουδιού Alex Papaconstantinou. Το τραγούδι της Κύπρου έχει έντονα ethic στοιχεία, τα οποία όπως το lifeNewscy γνωρίζει, θα εμπλουτιστούν με μπουζούκι, για να έχει πιο «ελληνικό» ήχο!

Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ η λέξη «Έλα» κυριαρχεί.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, το οποίο θα προβληθεί πρώτη φορά την Τετάρτη, 9 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Όλα στον Αέρα» του ΡΙΚ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Κύπρου σχετικά με την συμμετοχή της στην Eurovision 2022!

Πηγή

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Μαυροβουνίου.
    Υπάρχει σχετικό άρθρο στο σαϊτ που μου διέφυγε;

    Απάντηση
        • MadProffesor
          MadProffesor says:

          Μια χαρα καταλαβαινουμε! Δε θελεις εθνικ, δε θελεις ουτε ποπ και δε θελεις Panik.
          Αρα να στειλουμε ροκ ή μπαλαντα ή κατι εναλλακτικό και χωρις εταιρεια ή με αλλη εταιρεια για να μη ξινισουν τα σταφυλια;

          Παρεμπιπτοντως η Φου ειχε τη Σασα, δεν ειχε Μαρτιν.

          Απάντηση
        • Thomas
          Thomas says:

          Εθνικ με έθνικ έχει διαφορές. Και το Γειά σου Μαρία είχε εθνικ στοιχεία και το My Number One είχε. Ήταν τα ίδια; Επίσης τι εννοείς Alex P + Panik + Marvin; Ότι και καλά είναι συνταγή; Η Ελλάδα που για τρίτη φορά στέλνει την dream team σημαίνει πως κάνει το ίδιο;

          Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Να πω την αληθεια ζηλευω λιγο. Μου εχει λειψει αρκετα ο ελληνικος ηχος με εθνικ στοιχεια απτις παλαιοτερες συμμετοχες. Βεβαια οι επιτροπες θα το εθαβαν αλλα anyways…Πιστευω οτι η σκληρη δουλεια της Ερτ θα ανταμειφθει ΚΑΙ φετος

    Απάντηση
  3. CyGuy
    CyGuy says:

    Άκουσα το τραγούδι και δυστυχως απογοητευτηκα…Κατά την άποψη μου δεν ταιριάζει στην Ανδρομάχη και ισως ηταν και λάθος επιλογης της. Προσπάθησαν να το φέρουν στα μέτρα της και αυτό φαινεται. Το τραγουδι όντως έχει Ελα στο ρεφραιν. Το κουπλέ είναι αγγλικό και το ρεφρέν ελληνικό, επίσης κατά την άποψη μου θα έπρεπε να ήταν το αντιστροφο. Γενικά δεν βλέπω να εχει δυναμικη. Προβλέπω προκριση στον τελικό, εξάλλου για να αποκλειστεις φέτος πρεπει να προσπαθησεις σκληρά και μία θέση μια απο τα ιδια εκει.

    Απάντηση
  4. MadProffesor
    MadProffesor says:

    Ειναι ευχαριστη η διαπιστωση οτι τα αρθρα που αναφερουν οτιδηποτε αφορα την κυπριακη συμμετοχη καθε χρονο μαζευουν τη μεγαλυτερη κινηση στα σχολια περισσοτερα ακομη και απο την ελληνικη συμμετοχη. Και μαλιστα σχολιαζουν ατομα που εμφανιζονται μονο στα αρθρα της Κυπρου και πουθενα αλλου. Ριγη συγκινησης!

    Απάντηση
    • George_Cy
      George_Cy says:

      Φυσικά και μαζεύουν περισσότερα σχόλια τα άρθρα για τη Κύπρο από ότι για την Ελλάδα καθώς η Ελλάδα τα έχει κάνει μια χαρά, είναι πεντάδα στα στοιχήματα και πάει για μεγάλα πράγματα.
      Ενώ εμείς για άλλη μια φορά εμπιστευτήκαμε μια άγνωστη σταρελίτσα που θέλει να προωθήσει η Panic, με άλλο ένα τραγούδι του Alex P που έχει να κάνει επιτυχία από το 2018 και από τις περιγραφές που διαβάζω πάμε για άλλη μια 16η θέση.

      Απάντηση
    • Βa_CY
      Βa_CY says:

      Είσαι άδικος Εμφανίζονται και σε αλλα άρθρα που αφορούν Ρωσία Μολδαβία με αλλα ονόματα και πάντα με κολακευτικά σχόλια

      Απάντηση
      • George_Cy
        George_Cy says:

        Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρετε. Εγώ, σχολιάζω μόνο για την Κύπρο γιατί με ενδιαφέρει τί θα κάνει η χώρα μου και όχι η Μολδαβία.
        Εδώ τα 9 από τα 19 σχόλια είναι από τα 3 άτομα και τα περισσότερα από Κύπριους.
        Οι Έλληνες δεν σχολιάζουν γιατί αυτοί, όπως είπα και πριν, τα έχουν κάνει μια χαρά. Πάνε για τοπ 5, γιατί να αγχωθούν;
        Εμείς πάλι, αφήσαμε το ΡΙΚ για άλλη μια φορά να τα κάνει θάλασσα.
        Και βαρέθηκα την δικαιολογία με τα λεφτά της πανικ.
        Δεν τα θέλουμε αν είναι πάλι να φάμε πάτο.

        Απάντηση
    • Manos
      Manos says:

      Εγώ πάλι σχολιάζω σε διάφορα άρθρα, ελπίζω η δική μου άποψη να μετράει για τους φίλους Κυπριους, από ότι αντιλαμβάνομαι. Ούτε εμένα με ενθουσιάζει αυτό που διάβασα ως περιγραφή, αλλά εννοείται θα περιμένω να το ακούσω. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω εσείς γιατί πρέπει να μπαίνετε απλά εδώ μεσα για να κράζετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας. Όπως βλέπω οι συντάκτες του eurovisionfun επιτρέπουν τα σχόλια σας (κακώς κατά την άποψη μου), αν και δεν προσφερετε τιποτα στο διαλογο, παρά μόνο να ειρωνεύεστε και να μειώνετε τους χρήστες που έχουν διαφορετική γνώμη από εσάς.

      Απάντηση
      • MadProffesor
        MadProffesor says:

        Ο μοναδικος λογος που σχολιαζουμε ειναι για να σπαμε πλακα με τους πορωμενους με τα ψευτικα προφιλ που εδω και μερικα χρονια εχουν παρει εργολαβια το θεμα “θαβουμε την κυπριακη συμμετοχη” με καθε τροπο, αιτια και αφορμη, χρονιά μπει χρονία βγει.

        Καταλαβαινω το ανταγωνιστικο κομματι του διαγωνισμου και την παγιδα της πορωσης μεχρι ενος σημειου.

        Γουστο και καπελο του καθενος να του αρεσει μια συμμετοχη ή οχι και κανεις Κυπριος ή Ελληνας δεν θα πρεπει να υποστηριζει τη συμμετοχη της αλλης χωρας για λογους αλλους περαν του προσωπικου του γουστου.

        Οταν ομως το θαψιμο γινεται στρατευμενα δεν πρεπει να μενει αναπαντητο.

        Κι ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας γιατι δεν ειμαστε και μικρα παιδια. Ο λογος που καποιοι ενοχλουνται με τη κυπριακη συμμετοχη καθε χρονο δεν εχει να κανει με το τραγουδι αλλα με τη φοβια οτι μπορει να επισκιασει την ελληνικη στα ΜΜΕ και στην κοινη γνωμη.

        Εγω ως Κυπριος δεν αισθανθηκα ποτε μια τετοια απειλη. Αν η ελληνικη συμμετοχη μου αρεσει θα την στηριξω. Αν οχι δεν θα ασχοληθω αλλα ουτε και θα θαψω ουτε δημοσια ουτε παρασκηνιακα καθοτι το βρισκω πεδαριωδες. Υπαρχουν 40 συμμετοχες. Καποια θα κερδισει και ολες οι υπολοιπες θα καταταγουν σε μια σειρα. Δεν εχω κανενα λογο να σκαω που θα καταληξει η Ελλαδα και αν θα ειναι ψηλοτερα απο την Κυπρο ή οχι. Γιατι να με απασχολει αυτο και οχι η Μαλτα ας πουμε;

        Φυσικα αναγνωριζω πως δεν το βλεπουν ολοι οι “φαν” ετσι στην Ελλαδα γιατι σκεφτονται ως εξης:

        Αν η Κυπρος παει καλα τοτε χανει δυναμικη η Ελλαδα και το αναποδο.

        Αυτα ολα ομως ειναι τακτικισμοι που δε με αφορουν.

        Απάντηση
        • George_CY
          George_CY says:

          1. Πώς μπορεί κάποιος με το το όνομα MadProfessor να λέει ” σπαμε πλακα με τα ψευτικα προφιλ”. Το δικό σου τί είναι;
          2. Κύπριος είμαι και εγώ αλλά πως μπορεί κάποιος να έχει την αυταπάτη ότι η δικά μας συμμετοχή θα επισκιάσει την Ελληνική στα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη της Ελλάδας; Και πέρσι όλη μέρα Στεφανία έπαιζαν τα κανάλια, και τα περιοδικά. Και φέτος η Αμάντα είναι κάθε μέρα στα πρωινάδικα.
          3. Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι ότι η Ελλάδα πάει καλύτερα από εμάς αλλά ότι αντιμετωπίζουν πολύ επαγγελματικά το όλο θέμα και δεν στηρίζονται σε μια δισκογραφική που προωθεί τις σταρελίτσες της.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *