Ηνωμένο Βασίλειο: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της αποστολής για την Eurovision 2023!

Η αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision εξέπληξε σήμερα τους fans, ανακοινώνοντας πως το πρώτο meeting για το 2023 έλαβε χώρα, γεννώντας πολλές σκέψεις για το περιεχόμενό του.

Αντί να θεωρηθεί πως η συνάντηση ήταν ένας απολογισμός του 2022, ο Lee Smithurst, παραγωγός του BBC και μέλος της αποστολής του Ηνωμένου Βασιλείου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση με θέμα τον δαγωνισμό του 2023.

Τα νέα αυτά έχουν δημιουργήσει πολλές σκέψεις στους Βρετανούς fans του Διαγωνιμού, αναφορικά με το περιεχόμενο του meeting, συμπεριλαμβανομένου του επόμενου καλλιτέχνη, αλλά και την υποβολή του ενδιαφέροντος της διοργάνωσης για το 2023. Παρόλο οι προετοιμασίες στην Ουκρανία ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, υπάρχει ένα προαίσθημα πως ο διαγωνισμός θα καταλήξει να διοργανωθεί σε συνεργασία με κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, λόγω της συνεχόμενης εισβολής της Ρωσίας σστην Ουκρανία.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ασυνήθιστα νωρίς για το Ηνωμένο Βασίλειο να διοργανώνει κάποια συνάντηση, οπότε φαίνεται πως το BBC δεν επαναπαύεται από τη δεύτερη θέση στο Τορίνο τον περασμένο μήνα!

Το Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε την καλύτερή του θέση από το 1998 με τον Sam Ryder και το “Space Man”, τερματίζωντας δεύτερος πίσω από την Ουκρανία με 466 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ0hqX_92zI&list=PLmWYEDTNOGUJVTOMa-ZEmF0y7Iwkg11e2&index=4

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2023!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το πιο λογικό σενάριο…
    Ήρθαν 2οι, ίσως και να κέρδιζαν αν δεν υπήρχε η γνωστή κατάσταση, και η χώρα έχει δεκάδες στάδια που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη διοργάνωση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *