Λευκορωσία: Οι 10 φιναλίστ του εθνικού τελικού

Oλοκληρώθηκαν σήμερα οι live auditions του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας, όπου η χώρα καλείται να επιλέξει την επόμενη συμμετοχή της στην επερχόμενη Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Μεταξύ των 113 συμμετοχών, εκ των οποίων είχαμε και μία συμμετοχή που θύμιζε την Ελένη Φουρέιρα (μιας και ο τραγουδιστής έμοιαζε της Ελένης) και που τραγουδούσε και την λέξη Fuego, ενώ κάποιοι τραγούδησαν ακόμη και για τις… πατάτες, η ειδική επιτροπή κατέληξε στους 10 πιο κάτω:

Michael Soul – Humanize

PROvokatsiya – Running Away From The Sun

Eva Kogan – Run

Sebastian Roos – Never Getting Close

Zena – Like It

Alena Gorbacheva – Can We Dream

Aura – Charavala

Emmanuel Imagbe – Champion

Napoli – Let It Go

KeiSi – No Love Lost

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν 11 συνολικά πρόσωπα, τόσο από το δημόσιο κανάλι της χώρας, BTRC, όσο και από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού χώρου.

Ο εθνικός τελικός της χώρας παραμένει άγνωστο το πότε θα διοργανωθεί, εντούτοις η απόφαση για τον εκπρόσωπο της χώρας εναπόκειται μόνο στην κριτική επιτροπή. Η σειρά εμφάνισης του τελικού θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 τοπική ώρα.

Ποιο τραγούδι πιστεύετε θα εκπροσωπήσει την Λευκορωσία; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Λευκορωσία και την Eurovision 2019.

Εικόνα: escplus

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *