Τα 10 άρθρα που διαβάσατε περισσότερο στο Eurovisionfun!

Ήταν μια εκρηκτική χρονιά για το EurovisionFun η φετινή και πραγματικά είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και την στήριξή σας. Περισσότερα από 1.500.000 page views και 300.000 users επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα μας το 2020, για να ενημερωθούν για τον αγαπημένο τους διαγωνισμό. Μια αύξηση της τάξεως του 143% σε σχέση με το 2019, νούμερα που μας έφεραν στην πρώτη θέση και με διαφορά στην Ελλάδα και την Κύπρο, μεταξύ όλων των Eurovision sites, αλλά και σε πολύ υψηλή θέση πανευρωπαϊκώς. Ποια ήταν όμως τα δέκα άρθρα που διαβάσατε περισσότερο;

Νο 10

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την σχετική λίστα το άρθρο με τα σχόλια της συντακτικής μας ομάδας για το SUPERG!RL. Μια εβδομάδα πριν το SUPERG!RL δοθεί στην δημοσιότητα, η συντακτική μας ομάδα που συμμετείχε στο focus group, που συνέστησε η ομάδα της Stefania για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπούσε στον φετινό διαγωνισμό, ήταν δεδομένο ότι θα συγκέντρωνε την προσοχή του αναγνωστικού κοινού.

Νο 9

Το άρθρο που αφορούσε την πρώτη παρουσία της Stefania στο RTL Boulevard το πιο δημοφιλές μαγκαζίνο της ολλανδικής τηλεόρασης, βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας. Οι αποκλειστικές πληροφορίες και αυτού του άρθρου, κυριολεκτικά ανέβασε το ενδιαφέρον στα ύψη!

Νο 8

Στην όγδοη θέση θα συναντήσουμε μια είδηση από την Αλβανία. Το γεγονός ότι η Arilena θα ερμήνευε το Shaj στα αγγλικά και ελαφρ΄ψς ενορχηστρωμένο, από την εκδοχή που ακούσαμε στο FiK 58, τράβηξε το εγχώριο αλλά και εξωτερικό ενδιαφέρον.

Νο 7

Άλλη μία είδηση από το εξωτερικό. Η πρωτιά που κάλυψε το eurovisionfun την πρώτη του UNO, της ρωσικής συμμετοχής στην Eurovision 2020, το τραγούδι δηλαδή των Little Big για το διαγωνισμό, δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα!

No 6

Τα στοιχήματα πάντοτε είναι βασικό στοιχείο του διαγωνισμού της Eurovision και φυσικά ενδιαφέρουν πολύ κόσμο. Στην έκτη θέση λοιπόν η εικόνα των στοιχημάτων όπως αποτυπώνονταν στις 9 Μαρτίου.

Νο 5

Στοιχημάτων συνέχεια στην πέμπτη θέση. Η εικόνα των στοιχημάτων λίγο πριν την ακύρωση του διαγωνισμού βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της επισκεψιμότητας.

Νο 4

Το αποκλειστικό μας άρθρο για την ημερομηνία της ανακοίνωσης της Stefania ως εκπροσώπου μας στην Eurovision 2020, λογικά και αναμενόμενα βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των άρθρων που ξεχώρισαν για το 2020.

Νο 3

Οι δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού στην εκπομπή του Μιχάλη Μαρίνου για τον διαγωνισμό και την σκηνική εμφάνιση της Stefania βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Νο 2

Ένα ακόμη άρθρο για τα στοιχήματα και μάλιστα στην δεύτερη θέση. Ένα editorial που τόσο πολύ αγαπάτε και αφορούσε την αποτυχία των στοιχημάτων να προβλέψουν τον νικητή στους περισσότερους εθνικούς τελικούς της σεζόν.

Νο 1

Eurovision μπορεί να μην είχαμε το 2020, είχαμε όμως το Eurostream, τα αποτελέσματα του οποίου επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20.000 διαφορετικοί χρήστες, ένα νούμερο που έφερε το εν λόγω άρθρο στην πρώτη θέση της λίστας!

Εμείς για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μία εθελοντική προσπάθεια, που γίνεται με τόση αγάπη και συνέπεια, να έχει την αποδοχή και την αγάπη του αναγνωστικού κοινού. Είστε η κινητήριος δύναμη μας, που μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι, να ψάχνουμε περισσότερες αποκλειστικότητες και να σας κρατάμε καλή παρέα.

Καλή Χρονιά, με υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Να σκίσουμε το 2021 στον διαγωνισμό και γιατί όχι και σε μία ακόμη πρωτιά!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun, για να μαθαίνετε πρώτοι, όλα όσα συμβαίνουν στον αστραφτερό και μελωδικό κόσμο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *